Intergas CV ketels

Schaduw boven Schaduw onder
Laden...

Kombi Kompakt HRE - Innovatieve CV Ketel Intergas

Nieuwe CV Ketel

Bent u toe aan een nieuwe CV ketel?

Is uw oude CV ketel aan vervanging toe en wilt u een nieuwe CV ketel kopen? Bekijk dan het aanbod CV ketels van Intergas Verwarming. Met meer dan 50 jaar ervaring koopt u bij Intergas een betrouwbare en duurzame CV ketel. Niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee! Intergas heeft een eigen productie en ontwikkeling in Nederland waardoor de hoogste kwaliteitsnormen worden behaald. Koop dus uw nieuwe CV ketel bij Intergas Verwarming!

Kies uw nieuwe CV ketel via de KetelKiezer

U wilt een nieuwe CV ketel maar weet niet welke CV ketel geschikt is? Via de KetelKiezer die u online kunt invullen krijgt u in 6 eenvoudige stappen een goede indicatie van de CV ketel die passend is voor uw situatie. Neem contact op met een installateur in uw buurt voor een compleet advies op maat.

Nieuwe CV Ketel Kopen - Kies via onze Ketelkiezer

Koop uw nieuwe CV ketel bij u in de buurt

Doordat Intergas vele lokale installateurs heeft in heel Nederland is er altijd een dealer bij u in de buurt. Vul in onderstaand formulier uw postcode in en bekijk het overzicht van installateurs, zij kunnen u voorzien van een advies op maat.

Een nieuwe CV ketel met unieke warmtewisselaar

Koopt u een nieuwe CV ketel bij Intergas? Dan koopt u een CV ketel met een unieke gepatenteerde dubbele twee-in-een warmtewisselaar. Dit zorgt voor optimale warmteoverdracht en een minimaal warmteverlies. Hierdoor heeft uw nieuwe CV ketel een hoog rendement en bespaart u maximaal op uw stookkosten. Daarnaast hebben de CV ketels van Intergas een zuinige werking waardoor ze stuk voor stuk bijdragen aan het verminderen van CO2-uitstoot.

Intergas Kombi Kompakt HR

Intergas heeft een uitgebreid assortiment aan CV ketels. De Intergas Kombi Kompakt HR is al jaren één van de best verkochte HR-ketels in Nederland. De unieke dubbel HR-technologie was een regelrechte doorbraak en vormt de basis voor de nieuwste generatie HR-ketels. De ideale combiketel biedt behaaglijke warmte en weldadig warmwatercomfort, in combinatie met een zeer laag gasverbruik en een plezierig prijskaartje. Is dit ook wat u zoekt? Koop dan een CV ketel van Intergas Verwarming.