Intergas CV ketels

Schaduw boven Schaduw onder
Laden...

Kombi Kompakt HRE - Innovatieve CV Ketel Intergas

Incomfort de slimme thermostaat

Regel je temperatuur met een slimme thermostaat

Altijd en overal je temperatuur regelen. Dat kan met Incomfort, de slimme thermostaat waarmee u via een app zelf uw comfort regelt. Gemak en service worden gecombineerd in een gebruiksvriendelijke app. Deze app maakt automatisch verbinding met elk type Intergas IC3 CV ketel (Hre – Hreco).

Hoe deze slimme thermostaat werkt?

De Intergas CV ketels zijn standaard al voorzien van een draadloze communicatie module. De Incomfort maakt contact met de CV ketel via een eigen protocol en frequentie. Hierdoor is een storingsvrij en stabiel communicatie kanaal tussen de gateway en de ketel. Deze verbinding maakt het mogelijk voor de gebruiker om via smartphone of ander mobiel apparaat op basis van de te downloaden App, de ketel aan te sturen en uit te lezen.

Deze slimme thermostaat is meer dan alleen temperatuur regelen

Het aanpassen van de temperatuur op afstand is natuurlijk niet nieuw. Waar Incomfort zich in onderscheid is dat de gebruikers inzicht krijgen in de prestaties van de ketel. Zo kunt u maximaal besparen op uw energieverbruik.

In direct contact met de installateur

Storing? Klachten? Via de app staat u in direct contact met uw installateur. Deze kan zelfs op afstand parameters uitlezen, storingen uitlezen en in actie komen. Niet alleen op afstand maar ook voor een bezoek op locatie.

Slimme thermostaat kopen

Wilt u Incomfort aanschaffen en bent u benieuwd welke CV ketels geschikt zijn? Deze slimme thermostaat app kan gecombineerd worden met Kombi Kompakt HRE en HReco ketels vanaf bouwjaar 2014. Klik hier en bekijk welke opentherm thermostaten communiceren met Incomfort.

Heeft u een oudere CV ketel? Vaak loont het om naast het aanschaffen van een slimme thermostaat ook een nieuwe CV ketel te kopen. Dat betekent maximaal besparen op de stookkosten. Bekijk via de Ketelkiezer welke CV ketel bij u past.

Slimme thermostaat - Kies via onze Ketelkiezer