ProductenAdviesInformatie en downloadsInstallateursNieuwsIntergas VerwarmingVacaturesVeel gestelde vragenContact

De ideale combiketel biedt behaaglijke warmte en weldadig warmwatercomfort, in combinatie met een zeer laag gasverbruik en een plezierig prijskaartje. Staan die eisen ook bovenaan uw wensenlijst? Dan valt uw keuze al snel op de Intergas Kombi Kompakt HR-ketels: een serie Hoog Rendement combiketels van duurzame Nederlandse topkwaliteit.

De ideale combiketel bestaat

De eerste combi-ketel met dubbel HR

Hoog Rendement cv-ketels bestaan al jaren. Het was echter Intergas die als eerste kwam met dubbel HR. Ofwel: Hoog Rendement op verwarming én warm water. Dubbel HR is mogelijk door toepassing van een gepatenteerde aluminium warmtewisselaar met gescheiden koperen circuits, die ervoor zorgt dat ook het rendement van de warmwatervoorziening naar HR-niveau wordt getild. Deze innovatieve energiebesparende technologie vindt u terug in alle Intergas Kombi Kompakt HR-ketels. Evenals de traploos modulerende regeling die het benodigde vermogen automatisch aanpast aan uw warmte- en warmwaterbehoefte. Zo verbruikt u nooit meer energie dan nodig.


Ruime keuze

U kunt kiezen uit 4 uitvoeringen. Verschillend in vermogen voor verwarming en de hoeveelheid warm water. Van de zeer compacte Kombi Kompakt HR 22 tot de zeer zuinige HR 36/30. Wat alle Intergas Kombi Kompakt HR-ketels met elkaar gemeen hebben is hun hoge comfort, lage energieverbruik, geringe uitstoot van schadelijke gassen en een aantrekkelijke prijsstelling. Over rendement gesproken...


Brochure downloaden of per post aanvragen