Aanpak Coronavirus

Net zoals vele andere bedrijven heeft Intergas vanzelfsprekend vele maatregelen getroffen om enerzijds de gezondheid van onze medewerkers en klanten niet in gevaar te brengen en anderzijds onze dienstverlening zo goed als mogelijk te waarborgen in deze onzekere tijden.

Wat houdt dit in voor de klanten van Intergas?

Bereikbaarheid binnendienst

Al onze binnendienst afdelingen zijn op dit moment goed en gewoon bereikbaar. Hierbij valt onder meer te denken aan de Verkoop Binnendienst, de Technische Helpdesk, de Serviceafdelingen, de Afdeling Distributie en Verkoop Onderdelen.

Order intake en leveringen

Er zijn op dit moment geen leveringsproblemen en/of problemen met voorraden. Onze leveringen ondervinden op dit moment dan ook geen hinder.  Ook bestellingen kunnen gewoon worden geplaatst en worden gewoon afgehandeld. Door eventuele noodzaak voor additionele maatregelen om de gezondheid te waarborgen of mogelijke problemen in de toeleveringsketen zijn leveringsproblemen echter niet uit te sluiten in de toekomst. Mocht dat het geval zijn dan zullen wij klanten zo tijdig mogelijk informeren en samen naar een passende oplossing zoeken.

Vergaderingen en bezoeken

Alle niet kritische interne besprekingen worden geannuleerd of via video- of teleconferentie georganiseerd. Daarnaast is er ook besloten om alle bezoeken van klanten en leveranciers aan ons bedrijf te annuleren.

Intergas trainingen

Op basis van de richtlijnen van het RIVM hebben we besloten om alle trainingen tot nader bericht op te schorten. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen. Als de geplande trainingen weer hervat kunnen worden, zullen we contact opnemen om een nieuwe datum af te spreken.

Bezoeken van onze buitendienstmedewerkers:

Op dit moment bezoeken onze buitendienstmedewerkers alleen in overleg klanten voor urgente zaken. Bij de bezoeken zullen onze medewerkers zich strikt houden aan de geadviseerde hygiënische maatregelen zoals onder andere geen handen schudden en 1,5 meter afstand. Dit doen wij om de gezondheid van onze klanten en onze buitendienstmedewerkers te beschermen. Onze buitendienstmedewerkers zijn wel gewoon bereikbaar per telefoon en per email.