Ondersteuning stopt

Ik ben de Incomfort App kwijt op mijn iPhone, wat nu?

in iOS 11 is er de functie ‘Ruim apps op’. Apps worden hierbij, na enige tijd niet gebruikt te zijn, automatisch opgeruimd. Hierbij blijven de gegevens van de desbetreffende applicatie wel bewaard, maar de app zelf wordt van het toestel gewist. Bij de volgende keer dat de gebruiker deze app wil gebruiken dient hij eerst opnieuw gedownload te worden. In het geval van de Incomfort App is dit niet mogelijk, aangezien de Incomfort App vanaf 8 mei 2020 niet meer te downloaden is in de Apple Store. Wij raden in dat geval aan om over te stappen op de vernieuwde Comfort Touch App.

Met welke besturingssystemen werkt de Comfort Touch App?

De Comfort Touch App is beschikbaar voor Android- en iOS toestellen. Wij  bieden enkel ondersteuning voor de laatste 3 besturingssystemen. Voor Android zijn dit de versies 8, 9 en 10. Voor iOS zijn dit versies 11, 12 en 13 van het  besturingssysteem.

Moet ik een nieuw account aanmaken om gebruik te maken van Comfort Touch?

Als u nu gebruik maakt van de Incomfort App kunt u ook gebruik maken van de Comfort Touch App. Hiervoor hoeft u geen nieuw account aan te maken. U kunt inloggen met dezelfde gegevens waarmee u dit ook in Incomfort deed.

Moet ik de ketel opnieuw koppelen als ik overstap naar de Comfort Touch App?

Als u nu gebruik maakt van de Incomfort App kunt u ook gebruik maken van de Comfort Touch App. De Comfort Touch App functioneert met de huidige Incomfort Gateways en Intergas cv-ketels (ketels vanaf bouwjaar 2014). U kunt in de Comfort Touch App gewoon inloggen met uw huidige gegevens. U hoeft de ketel niet opnieuw te koppelen om de App te gebruiken.

Ik heb een nieuwe telefoon, kan ik Incomfort nog downloaden?

Vanaf 8 mei 2020 wordt Incomfort niet meer aangeboden in de App Stores, het downloaden van Incomfort is na die periode niet meer mogelijk. Met de Comfort Touch App is er een nieuwe opvolger voor het op afstand bedienen van uw Intergas cv-ketel.

Wat moet ik doen om over te stappen naar de Comfort Touch App?

Als u nu gebruik maakt van de Incomfort App kunt u ook gebruik maken van de Comfort Touch App. De Comfort Touch App functioneert met de huidige Incomfort Gateways en Intergas cv-ketels (ketels vanaf bouwjaar 2014). Om gebruik te maken van de Comfort Touch App volgt u de volgende stappen:

1. Verwijder allereerst de Incomfort App van uw toestel.
2. Download de Comfort Touch App uit een van de App Stores.
3. Log in met dezelfde inloggegevens als van de Incomfort App.
4. Als u in Incomfort gebruik maakte van een weekprogramma dient u deze in de Comfort Touch App te controleren. Het is mogelijk dat het weekprogramma niet volledig is overgenomen. We hebben een filmpje gemaakt over hoe je een weekprogramma maakt in de Comfort Touch App, deze vind je hier.

Wat betekent het stoppen van de ondersteuning rondom Incomfort?

Als Incomfort niet meer aangeboden wordt in de App Stores werkt deze nog gewoon op uw toestel, als de App reeds is geïnstalleerd. Er komen echter geen nieuwe updates meer voor de app. Daarnaast is Incomfort vanaf dat moment niet meer te downloaden. De Incomfort App bestaat al sinds 2014 en was na 6 jaar toe aan een make-over. De nieuwe Comfort Touch App is hiervoor in de plaats gekomen. De Comfort Touch App wordt regelmatig voorzien van nieuwe updates. Wij raden u dan ook aan op om over te stappen op de geheel vernieuwde Comfort Touch App.