CV Ketel Intergas
Weten welke ketel bij u past?
CV Ketel

CV Ketel Intergas

Toe aan een nieuwe CV Ketel?

Kies dan voor een energiezuinige CV ketel Intergas! Met meer dan 50 jaar ervaring biedt Intergas CV ketels voor nu en in de toekomst. Weten welke ketel bij u past? Doe dan snel de test via onze Ketelkiezer! U kunt uiteraard ook direct onze ketels bekijken of een installateur bij u in de buurt zoeken.

Innovatieve warmtewisselaar met A label pomp

De warmtewisselaar vormt het hart van iedere CV ketel. Daarom heeft Intergas in de loop der jaren juist aan dit onderdeel zoveel aandacht besteed. Met als resultaat: een voorsprong in techniek.

De Intergas Kombi Kompakt HReco maakt gebruik van een unieke warmtewisselaar. Zo is er minimaal warmteverlies en een optimale warmteoverdracht. Het cv-water en het koude tapwater stromen rechtstreeks door de warmtewisselaar, zodat de rookgassen maximaal afkoelen en de condensatiewarmte optimaal worden benut. Bij de nieuwste generatie van deze unieke warmtewisselaar is de techniek al verder verbeterd. Met een rendement op warmwater van maar liefst 101,4% verlegt Intergas de grenzen opnieuw. De afgelopen jaren is deze warmtewisselaar zeer betrouwbaar gebleken, het is ook niet voor niets dat Intergas een garantie van 15 jaar geeft op dit onderdeel.

 

A-label pomp

Verhoog uw energiezuinigheid nog verder met de A-label pomp. Deze circuleert het opgewarmde water door de cv-installatie. U profiteert elke keer als u gebruik maakt van de verwarming. Niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Energie en geld besparen met uw nieuwe CV ketel was nog nooit zo eenvoudig.

Naar de Ketelkiezer

 

Kies uw geschikte CV ketel

De Ketelkiezer van Intergas geeft in 6 eenvoudige stappen een antwoord op de vraag welke CV ketel het beste bij u past. Na het invullen van de gegevens over uw woning krijgt u een goede indicatie welke CV ketel van Intergas het beste bij u past.

Vind een installateur in de buurt

Welke cv-ketel past het best bij uw woonsituatie?

Ga naar de ketelkiezer

Intergas Xtreme