CV Ketel

CV Ketel kopen

U wilt een nieuwe CV Ketel kopen?

Bent u op zoek naar een nieuwe CV Ketel? Bekijk dan de CV ketels van Intergas Verwarming. Dat is een CV ketel kopen die goed is voor uw portemonnee en het milieu! De CV Ketels van Intergas kennen een gepatenteerde dubbele twee-in-een warmtewisselaar. Hierdoor heeft u minimaal warmteverlies en een optimale warmteoverdracht. Hierdoor wordt een ongekend hoog rendement gerealiseerd. Onze CV ketels dragen stuk voor stuk bij aan het verminderen van CO2-uitstoot door de zeer zuinige werking.

Koop een CV ketel die het beste bij u past

“Welke CV ketel is geschikt voor mijn woning?” Een veelgehoorde vraag waar de KetelKiezer van Intergas het antwoord op geeft. Via de KetelKiezer krijgt u in 6 eenvoudige stappen een goede indicatie van de CV ketel die het best past in uw situatie. Direct na het invullen van de KetelKiezer krijgt u online een advies over de CV ketel die het beste bij u past. Uw installateur kan u vervolgens verder adviseren bij het maken van de juiste keuze. Via “zoek installateur” in het hoofdmenu of via “Zoek een installateur” vindt u de voor u dichtstbijzijnde installateur.

Cv Ketel Intergas HREco

De Kombi Kompakt HR is al jaren één van de best verkochte HR-ketels in Nederland. De unieke dubbel HR-technologie was een regelrechte doorbraak en vormt de basis voor de nieuwste generatie HR-ketels, de Kombi Kompakt HReco.

Deskundig advies voor het kopen van een CV ketel

Een CV ketel kopen bij Intergas begint met goed advies. Bekijk via onze KetelKiezer de CV ketel die het beste bij u past en neem contact op met een installateur in de buurt.

Vind een installateur in de buurt!

Welke cv-ketel past het best bij uw woonsituatie?

Ga naar de ketelkiezer

HREco - Beste uit de test