CV Ketel vervangen?
Weten welke ketel bij u past?
CV Ketel

CV Ketel vervangen

Uw CV ketel vervangen?

Moet uw CV ketel vervangen worden? Bekijk dan de CV ketels van Intergas Verwarming. Meer dan 50 jaar ervaring in het perfectioneren van CV ketels. Dat is niet alleen goed voor voor het milieu maar ook voor uw portemonnee! Intergas heeft namelijk een leidende positie op het gebied van hoog rendement CV ketels. Dit alles volgens de hoogste kwaliteitsnormen, die bereikt worden doordat Intergas een eigen ontwikkeling en productie heeft die gevestigd is in Nederland. Is uw CV ketel aan vervanging toe? Kies dan voor de betrouwbare warmte van Intergas!

Ik wil mijn CV ketel vervangen, welke CV ketel past bij mij?

Welke CV ketel past het best bij uw wensen en uw woning? Intergas heeft een groot assortiment CV ketels. Via onze KetelKiezer krijgt u in 6 eenvoudige stappen een goede indicatie van de CV ketel die het best past in uw situatie. Na het doorlopen van de 6 stappen krijgt u online een advies met de beste CV ketels die passen in uw situatie. Wilt u meer weten? Intergas heeft diverse installateurs die gevestigd zijn in heel Nederland. Neem contact op met een vestiging bij u in de buurt voor een advies op maat.

Intergas CV ketels “Beste uit de Test”

De vorig jaar geïntroduceerde XTREME is in een test van de Consumentenbond (september 2017) als “Beste uit de test” gekomen. Het testrapport was wederom lovend over het hoge verwarmings- en tapwaterrendement, de snelheid waarmee heet water wordt geleverd, en de zeer korte tijd waarin een bad kan worden gevuld.

Deskundig advies voor het kopen van een CV ketel

Een CV ketel kopen bij Intergas begint met goed advies. Bekijk via onze KetelKiezer de CV ketel die het beste bij u past en neem contact op met een installateur in de buurt.

Vind een installateur in de buurt!

Welke cv-ketel past het best bij uw woonsituatie?

Ga naar de ketelkiezer

Intergas Xtreme