HRE Ketel Intergas
Weten welke ketel bij u past?
HRE

HRE Ketel Intergas

HRE Ketel – De ketel voor nu en in de toekomst

Intergas verwarming is al jaren de toonaangevende fabrikant op het gebied van HRE ketels. De vernieuwde technologien worden vertaald in hoogwaardige producten. Maak kennis met de Intergas HRE Ketels! De nieuwste generatie HR ketels voor nu en in de toekomst.

Intergas Kombi Kompakt HRE Ketel

Intergas Kombi Kompakt HRE: de combiketel die écht alles combineert. Er is een Intergas Kombi Kompakt HRE verkrijgbaar in de CW3, CW4 en CW5 klasse. De Intergas Kombi Kompakt HRE vertegenwoordigt een nieuwe generatie HR-ketels. Het is de combiketel die echt alles combineert.

Intergas Verwarming behoort tot de pioniers op het gebied van hoog rendement cv-techniek. Al meer dan 20 jaar richt Intergas zich op het perfectioneren van HR-ketels. De Kombi Kompakt HR is al jaren één van de best verkochte HR-ketels in Nederland. De unieke dubbel HR-technologie was een regelrechte doorbraak en vormt de basis voor de nieuwste generatie HR-ketels, de Kombi Kompakt HR.

Als u wilt, gaat alles automatisch

De Intergas Kombi Kompakt HRE  is voorzien van een traploos modulerende regeling, die ervoor zorgt dat het vermogen van de ketel automatisch wordt aangepast aan de warmtebehoefte. Bovendien is het toestel voorzien van een zelflerende ECO-comfortschakelaar die de warmhoudfunctie van de warm watervoorziening automatisch in- of uitschakelt. Handig als u ’s nachts bij of bij langdurige afwezigheid geen warmwater nodig heeft. De Intergas Kombi Kompakt HRE ketel werkt zowel op een aan/uit thermostaat als op een thermostaat op basis van open-therm protocol.

Kies uw HRE ketel via onze Ketelkiezer

U wilt een HRE ketel kopen maar bent benieuwd welke ketel het beste past bij uw situatie? Maak dan gebruik van onze Ketelkiezer. In 6 eenvoudige stappen ziet u via onze website de ketel die het beste bij u past. Via onze zoekfunctie kunt u vervolgens gemakkelijk een dealer zoeken bij u in de buurt.

Ketelkiezer

Welke cv-ketel past het best bij uw woonsituatie?

Ga naar de ketelkiezer

Ontdek de HRECO serie