Incomfort een draadloze thermostaat
Ontdek deze thermostaat

Incomfort een draadloze thermostaat met veel mogelijkheden

Op zoek naar een draadloze thermostaat? Bekijk dan Incomfort, een thermostaat app van Intergas! Zo kunt u van afstand uw temperatuur beheren. Ook heeft u ieder moment van de dag inzicht in de prestaties van uw CV ketel en staat u in direct contact met de installateur. Problemen of een storing? Geen probleem, uw installateur kan op afstand met u meekijken!

De draadloze thermostaat app van Incomfort kan worden gecombineerd met de HRE en HReco ketels vanaf bouwjaar 2014. kan worden gecombineerd met de Kombi Kompakt HR en HReco ketels vanaf bouwjaar 2014. De app is gratis te downloaden in de App Store of via Google Play.

Eenvoudig in gebruik

De thermostaat app van Intergas is eenvoudig te installeren. De opentherm kamerthermostaat sluit u aan op de bestaande bedrading en via de app kunt u uw persoonlijke programma instellen. Nooit meer onnodig stoken als u niet thuis bent en altijd een warm welkom in huis.

De draadloze thermostaat app

Deze draadloze thermostaat app is gebruiksvriendelijk. De opentherm kamerthermostaat kunt u eenvoudig aansluiten op de bestaande bedrading  en via de app kunt u uw persoonlijke programma instellen. De ketel kan worden ingesteld volgens een klokprogramma voor zowel dagelijks als wekelijks gebruik. Wat de app extra handig maakt is dat de temperatuur ook op afstand te bedienen is. Even snel je woning voorverwarmen voor een warm welkom in huis.

Ook geschikt voor mijn CV ketel?

Deze nieuw innovatie in thermostaat apps kan worden gecombineerd met Kombi Kompakt HR en HReco ketels vanaf 2014. Bekijk hier de lijst van CV ketels die geschikt zijn. Staat uw CV ketel er niet tussen? Vaak loont het om naast de aanschaf van een draadloze thermostaat uw CV ketel te vervangen. Dat is niet alleen slim inzicht maar ook maximaal besparen op uw energiekosten.

Bekijk de promofilm