Incomfort de thermostaat met WIFI
Ontdek deze thermostaat

Op zoek naar een thermostaat wifi?

Intergas introduceert Incomfort. De nieuwste ontwikkeling in thermostaat apps. In tegenstelling tot andere fabrikanten die via wifi communiceren doet Intergas dit met de bekende RF module. Incomfort is op deze manier niet alleen geschikt voor het beheren van de temperatuur op afstand maar ook voor inzicht in prestaties en contact met de installateur.

Incomfort een goed alternatief voor thermostaat wifi

Hoe werkt dit dan? Via de bestaande bedrading kunt u eenvoudig de opentherm kamerthermostaat aansluiten. Via de applicatie kunt u vervolgens uw persoonlijke programma instellen en indien gewenst ook uw temperatuur op afstand aanpassen. Zo heeft u altijd een warm welkom in huis.

Thermostaat app: Eenvoudig te installeren

De thermostaat app van Intergas is eenvoudig te installeren. De opentherm kamerthermostaat sluit u aan op de bestaande bedrading en via de app kunt u uw persoonlijke programma instellen. Dat betekent nooit meer onnodig stoken als u niet thuis bent en altijd een warm welkom in huis. U heeft daarnaast ook realtime inzicht in de prestaties van uw CV ketel. Een storing? Via de app krijgt u direct een melding en kunt u direct contact opnemen met een installateur bij u in de buurt.

Welke thermostaten zijn geschikt?

Het Intergas Incomfort systeem werkt heel eenvoudig en maakt gebruik van het eigen “thuis” netwerk. Wat u naast de Incomfort set en app nodig heeft is een opentherm kamerthermostaat en een  vrije ethernet poort. Het kastje van Intergas maakt verbinding tussen de internetrouter en de Intergas CV-ketel en zorgt voor de communicatie tussen de app en de ketel. Incomfort kan worden gecombineerd met alle Kombi Kompakt HRE en HReco ketels vanaf bouwjaar 2014.

Altijd en overal inzicht en controle over uw CV Ketel

Het op afstand regelen van de temperatuur en het samenstellen van een weekprogramma zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden die Incomfort biedt. Daarnaast geeft Incomfort direct inzicht in de prestaties van de ketel en kan Incomfort indien gewenst u als gebruiker direct in contact brengen met de installateur. De installateur kan met behulp van de speciale Incomfort service app uw CV ketel monitoren en indien nodig parameters aanpassen.

Alle voordelen van de Incomfort thermostaat app op een rij

  • Uw comfort regelen met uw smartphone
  • Thermostaat op afstand hoger en lager zetten
  • Stel uw persoonlijke weekprogramma samen
  • Realtime inzicht in de prestaties van de ketel
  • Inzicht in mogelijke storingen
  • Direct in contact met uw installateur
Bekijk de promofilm