Incomfort
Bedien uw CV ketel altijd en overal via uw smartphone
Ontdek de app

Incomfort thermostaat smartphone

Bedien uw CV ketel altijd en overal via uw smartphone

Uw CV ketel bedienen via uw smartphone, hoe makkelijk kan het zijn? Met Incomfort van Intergas regelt u uw comfort altijd en overal. Bekijk op afstand hoe warm het is in uw huis en past indien gewenst de temperatuur aan. Meer weten over uw CV ketel? De thermostaat smartphone van Intergas biedt inzicht in de prestaties van uw CV ketel en staat bovendien in rechtstreeks contact met uw installateur. Incomfort kan worden gecombineerd met de Kombi Kompakt HRE en HReco ketels vanaf bouwjaar 2014.

Thermostaat smartphone: Eenvoudig te installeren

De thermostaat app van Intergas is eenvoudig te installeren. Het enige wat u nodig heeft is de Incomfort set, een opentherm kamerthermostaat en de app, deze kunt u gratis downloaden in de App Store of via Google Play. Dat betekent maximaal besparen op uw stookkosten. Heeft u een storing? Uw installateur kan indien gewenst de parameters van uw CV ketel op afstand wijzigen. Zo wordt u als klant compleet ontzorgd.

Alle voordelen van de Incomfort thermostaat app op een rij

  • Uw comfort regelen met uw smartphone
  • Thermostaat op afstand hoger en lager zetten
  • Stel uw persoonlijke weekprogramma samen
  • Realtime inzicht in de prestaties van de ketel
  • Inzicht in mogelijke storingen
  • Direct in contact met uw installateur

Welke thermostaten zijn geschikt?

De thermostaat smartphone app kan worden gecombineerd met de Intergas Kombi Kompakt HRE en HReco ketels vanaf bouwjaar 2014. Het Intergas Incomfort systeem werkt alleen indien u in het bezit bent van een werkende router en/of modem, een smartphone en een Intergas CV ketel. Intergas heeft voor u een handig stappenplan opgesteld. Indien u alle vragen met Ja kunt beantwoorden kunt u zonder problemen gebruikmaken van het Incomfort systeem.

Geen geschikte CV ketel?

Is uw CV ketel niet geschikt voor het Incomfort systeem? Vaak loont het om uw oude CV ketel te vervangen voor een nieuwe CV ketel. De nieuwste generatie CV ketels van Intergas leveren een maximale rendement en besparing op uw energiekosten.

Bekijk de promofilm