Duurzaam tapwater verwarmen

Intergas lanceert een nieuw tapwaterbuffervat, de Xtend Xtore. Met dit 40 of 80 liter vat kan de Xtend-gebruiker het tapwater duurzamer verwarmen. Een groot deel van het jaar wordt de verwarmingscapaciteit van de Xtend namelijk niet volledig benut, met name op warmere dagen. De Xtore maakt hier gebruik van door met deze restwarmte tapwater in het watervat te verwarmen. Als er vervolgens vraag is naar warm tapwater, bijvoorbeeld voor het douchen, is er warm water beschikbaar waardoor er nog meer op gas wordt bespaard. Een slimme hybride tapoplossing dus!

Slim besparen
Perfecte aanvulling op de Xtend serie
Duurzaam tapwater verwarmen

Samen duurzamer

De Intergas Xtore is de duurzame aanvulling op de Xtend warmtepomp serie. De 40 en 80 liter variant zijn namelijk zowel op de split- als de monoblock variant toe te passen. Met het toepassen van een hybride warmtepomp is het mogelijk om een grote gasbesparing te realiseren voor het verwarmen van de woning. Met de Xtore is het nu ook mogelijk om gas te gaan besparen op het tapwatergebruik.

Flexibele plaatsingsmogelijkheden

De Xtore tapwatervaten zijn gemakkelijk te installeren door de flexibele plaatsingsmogelijkheden. Zo zijn de 40 en 80 liter vaten zowel horizontaal als verticaal op de muur te installeren, maar ook staand en liggend op de grond. Kortom: volop installatiemogelijkheden!