Kom naar de ISH 2023 in Frankfurt

Maandag 13 t/m  vrijdag 17 maart 2023 vindt de ISH plaats in de Messe in Frankfurt. In de op twee na grootste beurs- en expositiecomplex ter wereld. Hier kun je vijf dagen lang alles over de nieuwste duurzame oplossingen en op het gebied van HVAC + water ontdekken.

Over ISH

ISH is ’s werelds meest toonaangevende vakbeurs gericht op verantwoord omgaan met water en energie in gebouwen. Het zet trends voor, duurzame verwarmings- en klimaattechniek en intelligente huissystemen.

Meer dan 2.500 exposanten, waaronder alle marktleiders uit binnen- en buitenland, lanceren op ISH hun nieuwste producten, technologieën en oplossingen op de wereldmarkt.

Intergas is erbij

Ook Intergas is er natuurlijk bij! Bezoek onze stand (hall 12.1 stand c92) en maak kennis met de nieuwste producten en diensten, zoals onze nieuwe hybride oplossing, het verwarmen met waterstof, het nieuwe Xpert programma of beheer van ketels op afstand. Onze experts staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Praktische informatie

Je bent van harte welkom om onze stand op onderstaande data en tijden te bezoeken:

Maandag 13 maart       |   09.00 – 18.00 uur
Dinsdag 14 maart         |  09.00 – 18.00 uur
Woensdag 15 maart    |  09.00 – 18.00 uur
Donderdag 16 maart   |  09.00 – 18.00 uur
Vrijdag 17 maart           |  09.00 – 17.00 uur

 

 

Ontdek het nieuwe hybride verwarmen

Ben je op zoek naar een slimme manier om tot wel 80% te besparen op je gasverbruik? Heel logisch! Deze tijd vraagt om verduurzaming. Uiteraard zit je niet te wachten op hoge energiekosten, maar ook niet op grote verbouwingen in huis. Dat is precies waarom de Intergas Xtend voor jou een ideale warmteoplossing is.

Waarom een Intergas Xtend?

  • Tot € 2.400,- subsidie
  • Past altijd! Perfect te plaatsen in jouw woning en geschikt voor elke CV-ketel
  • Compacte binnenunit
  • Fluisterstille werking
  • Snelle installatie

Meer informatie bekijken

Intergas all-electric oplossing

Met het Intergas Xource warmtepompsysteem presenteert Intergas haar eerste All-electric oplossing. Het Intergas Xource warmtepompsysteem is een energiebesparend en milieuvriendelijk systeem, dat bedoeld is voor het verwarmen van de woning en het leveren van warm tapwater. Deze lucht/water warmtepomp wint energie uit de buitenlucht en bestaat uit:

► De binnenunit (Xource),
► De buitenunit (Xource 7 kW lucht/water warmtepomp),
► Het boilervat met 200 liter (IGC200) of 300 liter (IGC300) inhoud.

Bekijk hier de brochure

HR-ketels, innovatie als traditie

We zijn continu bezig met het verder ontwikkelen en vernieuwen van onze producten. Neem nu onze gasgestookte HR-combiketels. Een uiterst betrouwbare en door de consument gewaardeerde warmtebron, die dankzij voortdurende technologische innovatie optimaal presteert. Intergas is al jarenlang toonaangevend producent van kwalitatief hoogwaardige gasgestookte ketels met een hoog rendement. En we zijn van plan om dit ook nog heel lang te blijven. Zo zijn onze Xtreme, HReco en HRE-toestellen Hybrid Ready, dat wil zeggen dat deze toestellen geschikt zijn om uit te breiden tot een hybride warmtepompsysteem. Dit kan direct bij aanschaf gerealiseerd worden, maar ook in een later stadium is dit nog mogelijk.

Bekijk hier alle documentatie

Bekijk onze hybride oplossingen

Altijd als eerste op de hoogte!

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste ontwikkelingen? Meld je dan nu vrijblijvend aan voor ons Xpert programma. Als Xpert van Intergas heb je toegang tot je eigen account met e-learning omgeving, behaalde certificaten, marketingondersteuning, interessante trainingen op locatie, productnieuws, blogs, service-aanvragen en nog veel meer! Met binnenkort een garantieregistratietool en verdere ontwikkelingen waarmee het platform elke keer wordt uitgebreid om jou als Xpert te ondersteunen.

Aanmelden voor Xpert programma