Marketing- en communicatiemedewerker

Als Marketing- en communicatiemedewerker in een internationale omgeving, ben je verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van gerichte communicatie. Je bedenkt, schrijft en plaatst content op onze websites en Social Media accounts. Daarnaast ondersteun je de overige collega’s met interne- en externe projecten.

Wie zijn wij?

Al meer dan 50 jaar richt Intergas, sinds 2019 onderdeel van het Amerikaanse bedrijf Rheem, zich op het perfectioneren van verwarmingssystemen. In die periode is Intergas uitgegroeid tot marktleider op het gebied van hoog rendement cv-ketels. Die status verplicht ons om ook in de toekomst oplossingen te bedenken en te ontwikkelen die voldoen aan de vraag naar comfortabele warmte. Met slimme en innovatieve producten, maar ook met duurzame energiebronnen en hightech warmte-oplossingen die beantwoorden aan de energietransitie. Daarbij geloven we in een toekomst waarin ruimte is voor meerdere warmte-oplossingen naast elkaar. Geavanceerde oplossingen als all-electric en hybridetoestellen, maar ook de ‘conventionele’ gasgestookte cv-ketel. Zo zijn we voortdurend bezig om onze grenzen te verkennen en te verleggen. Het uitgangspunt is steeds hetzelfde: het ontwikkelen en produceren van betrouwbare warmtebronnen met een hoog rendement. De vestiging in Coevorden telt ruim 450 medewerkers.

Wat ga jij doen?

In de rol van Marketing- en communicatiemedewerker kom je terecht in een hecht team. In samenspraak met dit team zorg je voor de uitvoering en totstandkoming van verschillende marketing- en communicatieplannen. De verscheidenheid aan taken zorgen er voor dat geen dag hetzelfde is.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

Wat breng jij mee?

Wat krijg je ervoor terug?

Intergas biedt de perfecte omgeving om impact te hebben en een kans om te werken voor een bedrijf dat actief bijdraagt aan de energietransitie door het ontwikkelen en het vermarkten van haar producten.

Wij bieden je een veilige en vriendelijke werkomgeving, hulpmiddelen en ondersteuning voor je carrière en persoonlijke ontwikkeling. Wij waarderen talenten met verschillende achtergronden, die deel willen uitmaken van iets groters om samen te bouwen aan een duurzame toekomst.

Bovendien bieden wij een uitdagende en afwisselende functie binnen een zeer succesvolle (internationale) organisatie met ambitie en enorme kansen om als bedrijf te groeien in binnen- en buitenland. De werksfeer is informeel en samenwerkingsgericht. We bieden een goed salaris wat recht doet aan de in te brengen ervaring en competenties. De 27 vakantiedagen en 13 Adv-dagen en een flexibel uurrooster kunnen bijdragen aan een goede work/life balance.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel?

Wacht dan niet langer en stuur jouw curriculum vitae en motivatiebrief onder vermelding van ‘’sollicitatie marketing- en communicatiemedewerker” naar jobs@intergas.nl of vul onderstaand formulier in.

Wil je nadere informatie? Dan kun je contact opnemen met Karen Bos-Veninga (HR-adviseur) via telefoonnummer: 088-8788500.

Enkel pdf bestanden zijn toegestaan.
Enkel pdf bestanden zijn toegestaan.