KetelKiezer

Schaduw boven Schaduw onder

Welke CV-ketel past het best bij uw wensen?

Welke CV-ketel past het best bij uw wensen en uw woning? Intergas heeft een groot assortiment CV-ketels. Via deze KetelKiezer krijgt u in 6 eenvoudige stappen een goede indicatie van de CV-ketel die het best past in uw situatie.

Wat is uw warmwater behoefte?

De volgende twee vragen gaan over de gewenste capaciteit voor warm water. Als eerste vragen we je aan te geven waar je warm water gebruikt. Heb je bijvoorbeeld geen bad, dan hoef je dit ook niet aan te geven.

Wat voor type woning heeft u?

Geef hier aan welke woning u heeft. Dat geeft een eerste indicatie over het gewenste vermogen van de cv-ketel.

Hoe groot is uw woning?

Hoe groter uw woning, hoe meer vermogen u nodig heeft voor verwarming. Het benodigd vermogen is afhankelijk van de inhoud van uw woning, de inhoud van uw woning kunt u berekenen door de lengte x breedte x hoogte te vermenigvuldigen.

Hoe is uw woning geïsoleerd?

Is uw woning goed geïsoleerd, dan heeft u minder CV-ketel vermogen nodig. Wij rekenen in drie groepen; goed, gemiddeld en niet geïsoleerde woning. Deze uitkomst en de combinatie van de vragen 3 en 4 geven het benodigde CV-ketel vermogen.

Ons advies aan u

Op basis van de door u ingevulde gegevens past onderstaande CV-ketel het beste bij uw wensen en woonsituatie. Dit advies is een eerste indicatie. Uw installateur kan u adviseren bij het maken van de juiste keuze. Via “zoek installateur” in het hoofdmenu of via “Zoek een installateur” vind u de voor u dichtstbijzijnde installateur.

Voor zowel verwarming als warmwater
(Combi CV-ketel)

Alleen voor verwarming
(Solo CV-ketel)

Douche

Bad

Bad/douche combi

Extra badkamer

Appartement

Tussenwoning

2/1 Kap, Hoekwoning

Vrijstaande woning

Goed geïsoleerd (Vrijwel volledig: dak, muur, vloer en dubbel glas)

Gemiddel geïsoleerd
(Alleen dak, of gedeeltelijk dubbel glas)

Niet geïsoleerd

Schaduw boven