Comfort Touch App vervangt Incomfort

Nieuwe Comfort Touch App vervangt Incomfort. Ondersteuning Incomfort App stopt
Vanaf 8 mei 2020 wordt de Incomfort App niet meer aangeboden in de App Stores. Met de Comfort Touch App is er een nieuwe opvolger voor het op afstand bedienen van uw Intergas cv-ketel. De Comfort Touch App heeft een nieuw uiterlijk, is stabieler en sneller in gebruik en het maken van een weekprogramma is vernieuwd.

Wat betekent dit voor mij als Incomfort gebruiker?
Als de Incomfort App niet meer aangeboden wordt in de App Stores werkt deze nog gewoon op uw toestel. Er komen echter geen nieuwe updates meer voor de app. Daarnaast is de Incomfort App vanaf dat moment niet meer te downloaden. De Incomfort App bestaat al sinds 2014 en was na 6 jaar toe aan een make-over. De nieuwe Comfort Touch App is hiervoor in de plaats gekomen. De Comfort Touch App wordt regelmatig voorzien van nieuwe updates. Wij raden u dan ook aan om over te stappen op de geheel vernieuwde Comfort Touch App.

Wat moet ik doen om gebruik te kunnen maken van de Comfort Touch App?
Als u nu gebruik maakt van de Incomfort App kunt u ook gebruik maken van de Comfort Touch App. De Comfort Touch App functioneert met de huidige Incomfort Gateways en Intergas cv-ketels (ketels vanaf bouwjaar 2014). Om gebruik te maken van de Comfort Touch App volgt u de volgende stappen:

1. Verwijder eerst de Incomfort App van uw toestel.
2. Download de Comfort Touch App uit een van de App Stores. (Google Playstore of Apple App store)
3. Log in met hetzelfde wachtwoord en gebruikersnaam waarmee u voorheen in de Incomfort App inlogde.
4. Als u in Incomfort gebruik maakte van een weekprogramma dient u deze in de Comfort Touch App te controleren. Het is mogelijk dat het weekprogramma niet volledig is overgenomen. We hebben een filmpje gemaakt hoe u een weekprogramma opstelt in de Comfort Touch App, deze is hier te bekijken. Dit filmpje gaat uit van een nieuw account met een nog niet eerder gemaakt/geactiveerd weekprogramma, in uw geval kan de situatie dus anders zijn.

Hulp nodig?
Op onze servicepagina zijn de meest gestelde vragen en hulpvideo`s te vinden.