Intergas CV ketels met hoog rendement

Intergas behoort tot de pioniers op het gebied van cv-techniek. Al meer dan 50 jaar richt Intergas zich op het perfectioneren van verwarmingsketels. De wortels gaan zelfs terug tot 1939, toen het zich nog bezighield met totaal andere producten. In die tijd stond het bedrijf nog bekend als ‘Machinefabriek van de Wetering’ en was het gespecialiseerd in het maken van houten wastobben en wasknijpers. Begin jaren ’60 verhuisde het bedrijf naar Coevorden. De ontdekking van aardgas in de regio Groningen zorgde voor een nieuwe visie, het bedrijf  begon halverwege de jaren ’60 met het produceren van de eerste verwarmingsproducten. Vanaf begin jaren ’90 neemt Intergas een leidende positie in op het gebied van de ontwikkeling van hoog rendement CV ketels.

Innovatie als traditie

Met een eigen ontwikkeling en productie levert Intergas producten en oplossingen volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Intergas is een innovatief Nederlands bedrijf dat sinds jaar en dag vooraan staat in technologische ontwikkelingen. En dit alles heeft maar één doel: u van betrouwbare warmte voorzien.

Vragen?
Onze klantenservice staat u graag te woord!

Tussen 8.15 en 16.45 uur kunt u de klantenservice bereiken. Buiten kantooruren kunt u een e-mail sturen. U ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

Tel.: (0524) 517655 / 088-8788600  

Of stel uw vraag via onderstaand formulier.