CEO wisseling Intergas

CEO Janno de Haas zal per 1 oktober 2020 Intergas verlaten. De afstand tussen zijn werk in Coevorden en zijn familie in Vught bleek uiteindelijk te groot om beide de aandacht te kunnen geven die ze verdienen.

Om die reden zijn we een proces gestart om een geschikte opvolger te vinden. We zijn dan ook heel blij aan te kunnen kondigen dat de heer Wilfred Middel per 1 september 2020 zal starten als CEO van Intergas.

Wilfred Middel is afkomstig van Armstrong World Industries en zijn uitgebreide ervaring met zowel kleine als grote, internationale ondernemingen met een sterke groei ambitie maken hem een ideale opvolger. De afgelopen 30 jaar heeft hij een breed scala aan functies bekleed, zoals financiƫn, verkoop, operations en algemeen.

Gedurende de maand september zullen Janno en Wilfred nauw samenwerken om een goede overdracht zeker te stellen.

We wensen Wilfred alvast heel veel succes en willen Janno hartelijk danken voor de prettige samenwerking de afgelopen jaren.