Congres hybride in de warmtetransitie; de vragen beantwoord

Op 21 juni wordt in TivoliVredenburg in Utrecht een congres georganiseerd onder de titel: ‘Hybride in de warmtetransitie; de vragen beantwoord’. Tijdens dit congres worden onder meer de resultaten gepresenteerd van een project waarbij 200 woningen zijn voorzien van hybride oplossingen.

Het congres biedt een uitgelezen kans om meer te weten te komen over hybride oplossingen en de belangrijke rol die zij spelen in de warmtetransitie. Diverse sprekers zullen hun visie op het onderwerp geven en er is ruimte om vragen te stellen en om met elkaar in discussie te gaan. Zo kunnen alle aanwezigen bijdragen aan een interessante en leerzame dag.

Ben jij geïnteresseerd en wil je het congres graag bijwonen? Het maximaal aantal deelnemers bedraagt 500. Wacht dus niet te lang en meld je nu aan via www.hybridewerwarmd.nl.