Gratis webinar ‘de hybride warmtepomp breekt door’

Donderdag 5 oktober vond de webinar ‘de hybride warmtepomp breekt door’ plaats. Kon je er niet bij zijn? Geen probleem, hieronder kun je het webinar gratis terugkijken.

Bekijk het webinar

Over de webinar

De massaproductie van hybride warmtepompen is een feit. Installateurs kunnen aan de slag met advies en installatie van de combinatie tussen HR-ketel en lucht/water-warmtepomp. In dit webinar delen we de laatste stand van zaken met betrekking tot techniek en de werking van de hybride warmtepomp.

Hoe krijgt de doorbraak van de hybride warmtepomp vorm? Wat zijn slimme features qua techniek en communicatie op de Intergas Xtend. Verder gaan we in op de recente resultaten van monitoringsprojecten, waaruit direct aanknopingspunten te formuleren zijn voor distributie en afgifte: wat zijn de kritische succesfactoren. Hoe zorg je ervoor dat installatiemonteurs goed beslagen ten ijs komen.

Ook kijken we in de toekomst: wat kan de installatiebranche verwachten aan innovatie met betrekking tot dit nieuwe massaproduct?

Sprekers

  • Peter Cool, technisch directeur Intergas Verwarming. Hij heeft aan de wieg gestaan aan de ontwikkeling van de Xtend, de hybride warmtepomp van Intergas, en als vertegenwoordig van toestelfabrikanten betrokken bij de monitoring van honderden hybride warmtepompen in het Demoproject Hybride.
  • Ralf Jansen, manager sales, marketing en training van Intergas Verwarming. Hij is verantwoordelijk voor verkoop, kennisdeling en training bij de fabrikant uit Coevorden.

Presentatie is in handen van Eddy Buiting, hoofdredacteur van Installatie.nl

Voor wie

Het webinar richt zich vooral op eigenaren, projectleiders en monteurs van installatiebedrijven die op dit moment aan de slag gaan met de hybride warmtepomp. Het webinar is ook interessant voor adviseurs, bouwers en woningbouwverenigingen.