Gratis tickets VSK 2024

Zien we je op de VSK 2024?

Van dinsdag 6 t/m vrijdag 9 februari 2024 wordt dé vakbeurs voor de installatiebranche gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Vier dagen lang ontdek je alles over de nieuwste ontwikkelingen in de installatiebranche tijdens de VSK beurs. Wij zijn erbij. Jij ook?

Bestel hier jouw gratis tickets

Samen werken aan een duurzame toekomst

De Nederlandse installatiesector bevindt zich in de grootste transitiefase in haar geschiedenis. We staan voor de uitdaging om Nederland duurzamer te maken om zo de ambitieuze klimaatdoelstellingen te behalen. De installatiesector speelt daarin een cruciale, onmisbare rol. Het beursthema van de VSK 2024 is niet voor niks: onze toekomst draait om jou!

Ontdek Intergas op de beurs

Ook Intergas is er natuurlijk weer bij! Bezoek onze stand (nr. D 092) en maak kennis met onze (nieuwste) producten en diensten, zoals onze hybride oplossing de Xtend, verwarmen met waterstof, het Xpert programma of beheren van ketels op afstand. Onze experts staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Op onderstaande data en tijden ben je van harte welkom in onze stand:

Dinsdag 6 februari              9:30 – 17:30 uur
Woensdag 7 februari         9:30 – 17:30 uur
Donderdag 8 februari        9:30 – 20:30 uur
Vrijdag 9 februari                9:30 – 17:00 uur

Bestel je gratis VSK-tickets

We kijken ernaar uit je op de beurs te ontmoeten! Bestel jouw gratis tickets via onderstaande button en claim je thermosfles in onze stand. Je vindt ons in stand D 092.

Bestel hier jouw gratis tickets

Aftermovie VSK 2022

Bekijk de aftermovie van de VSK beurs in 2022 voor alvast een sfeerimpressie.