Eenvoudig en snel verduurzamen

Met de nieuwe hybride Monoblock warmtepomp van Intergas kan er gelijk begonnen worden met verduurzamen en besparen. Deze hybride installatie is een slimme warmteoplossing voor de consument, maar biedt voor de installateur ook voordelen. Het installeren is namelijk met 2 personen binnen een dag mogelijk en hiervoor is geen F-gas certificering nodig. Daarnaast maakt het handzame formaat en het uitgebreide installatiegemak de Xtend Monoblock ook heel aantrekkelijk voor jou als installateur. Hieronder lees je alles over de voordelen.

Eenvoudige installatie

De Intergas Xtend is een add-on hybride warmteoplossing die zich onderscheidt door een uiterst eenvoudige hydraulische installatie. De OpenTherm verbinding maakt snelle aansluiting op de meeste gangbare cv-ketels mogelijk; een combinatie die uitstekend functioneert. Ook in situaties waarbij bestaande radiatoren in gebruik blijven, is de Xtend een slimme keuze. Meest optimaal is de combinatie met een Intergas HRE, HReco of Xtreme, gezien de uitstekende compatibiliteit. De externe open verdeler die standaard wordt meegeleverd biedt een enorme flexibiliteit in plaatsingsmogelijkheden. Kortom, een ideale hybride installatie die overal gelijk toe te passen is.

Snel in te regelen

Onder op de Hybrid Heatpump Control Unit staat een QR-code waarmee je als installateur eenvoudig het inregelproces van de Xtend kan doorlopen. Op die manier is het systeem, na installatie, in een paar stappen optimaal in te regelen. Via het Service Dashboard heb je vervolgens direct inzage in eventuele storingen die zich voordoen aan het apparaat. Aan de hand hiervan zijn diagnoses op afstand te stellen en is het zelfs mogelijk om parameters aan te passen zonder dat je speciaal hiervoor aan huis hoeft te komen.

Wil je goed voorbereid zijn op de Intergas Xtend? Volg de gratis training! Hierin geven onze experts je alle ins en outs over deze hybride warmteoplossing en hoe je deze op de juiste wijze installeert.

Handzaam formaat

De binnenunit van de Xtend heeft een bijzonder handzaam formaat dat altijd en overal past. Het is zelfs één van de kleinste units die er is in de markt! Dit maakt dat het toestel moeiteloos te hanteren is qua gewicht en afmetingen, dat je meer bewegingsruimte hebt bij de montage ervan en dat de plaatsingsmogelijkheden uitgebreid zijn. De Xtend maakt het bovendien eenvoudig om leidingslengtes te overbruggen waardoor de lucht/water warmtepomp flexibel op te stellen is op verschillende plekken rondom een gebouw.