Bouwbeurs 2023

Het zit er weer op, de BouwBeurs 2023!

Allereerst bedankt voor je bezoek aan de BouwBeurs! Vijf dagen lang konden geïnteresseerden van alles ontdekken over de huidige ontwikkelingen in de bouwbranche en natuurlijk de nieuwste ontwikkelingen binnen Intergas. Kon je er helaas niet bij zijn? Geen probleem, bekijk de aftermovie en scroll naar beneden voor meer informatie over de door ons getoonde producten. Ook handig voor als je graag meer informatie over onze (nieuwste) producten wilt.

Bekijk hieronder de aftermovie van de BouwBeurs 2023

Ontdek het nieuwe hybride verwarmen

Ben je op zoek naar een slimme manier om tot wel 80% te besparen op je gasverbruik? Heel logisch! Deze tijd vraagt om verduurzaming. Uiteraard zit je niet te wachten op hoge energiekosten, maar ook niet op grote verbouwingen in huis. Dat is precies waarom de Intergas Xtend voor jou een ideale warmteoplossing is.

Waarom een Intergas Xtend?

  • Tot € 2.400,- subsidie
  • Past altijd! Perfect te plaatsen in jouw woning en geschikt voor elke CV-ketel
  • Compacte binnenunit
  • Fluisterstille werking
  • Snelle installatie

Meer informatie bekijken

Intergas all-electric oplossing

Met het Intergas Xource warmtepompsysteem presenteert Intergas haar eerste All-electric oplossing. Het Intergas Xource warmtepompsysteem is een energiebesparend en milieuvriendelijk systeem, dat bedoeld is voor het verwarmen van de woning en het leveren van warm tapwater. Deze lucht/water warmtepomp wint energie uit de buitenlucht en bestaat uit:

► De binnenunit (Xource),
► De buitenunit (Xource 7 kW lucht/water warmtepomp),
► Het boilervat met 200 liter (IGC200) of 300 liter (IGC300) inhoud.

Bekijk hier de brochure

HR-ketels, innovatie als traditie

We zijn continu bezig met het verder ontwikkelen en vernieuwen van onze producten. Neem nu onze gasgestookte HR-combiketels. Een uiterst betrouwbare en door de consument gewaardeerde warmtebron, die dankzij voortdurende technologische innovatie optimaal presteert. Intergas is al jarenlang toonaangevend producent van kwalitatief hoogwaardige gasgestookte ketels met een hoog rendement. En we zijn van plan om dit ook nog heel lang te blijven. Zo zijn onze Xtreme, HReco en HRE-toestellen Hybrid Ready, dat wil zeggen dat deze toestellen geschikt zijn om uit te breiden tot een hybride warmtepompsysteem. Dit kan direct bij aanschaf gerealiseerd worden, maar ook in een later stadium is dit nog mogelijk.

Bekijk hier alle documentatie

Bekijk onze hybride oplossingen

Altijd als eerste op de hoogte!

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste ontwikkelingen? Meld je dan nu vrijblijvend aan voor ons Xpert programma. Als Xpert van Intergas heb je toegang tot je eigen account met e-learning omgeving, behaalde certificaten, marketingondersteuning, interessante trainingen op locatie, productnieuws, blogs, service-aanvragen en nog veel meer! Met binnenkort een garantieregistratietool en verdere ontwikkelingen waarmee het platform elke keer wordt uitgebreid om jou als Xpert te ondersteunen.

Aanmelden voor Xpert programma