Trainingen

In ons fraaie pand in Coevorden verzorgen wij regelmatig Intergas dagtrainingen voor technici van bedrijven. In het instructielokaal wordt de technicus geschoold over de werking en opbouw van Intergas HR-ketels, over service en onderhoud en storingsdiagnoses. Naast de onmisbare theoretische onderbouwing wordt veel aandacht besteed aan het praktische gedeelte, het sleutelen aan HR-ketels. Vul het formulier hieronder in om deel te nemen aan een Intergas training. De trainingen starten om 09.00 uur en eindigen ongeveer om 15.00 uur.

Op basis van de richtlijnen van het RIVM hebben we besloten om voorlopig alle fysieke trainingen op te schorten. De geplande trainingen gaan daarom niet door. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen. Als de geplande trainingen weer hervat kunnen worden, zullen we contact opnemen om een nieuwe datum af te spreken.

E-learning

Intergas heeft een online leeromgeving ontwikkeld. In deze e-learning omgeving kun jij als installateur waar en wanneer jij wilt onze online cursussen volgen. De Intergas Academy helpt je om alles te weten te komen over onze producten. De Intergas Academy biedt een gericht aantal online trainingen die voor jou als installateur onmisbaar zijn. Met het volgen van de online trainingen houd je jouw eigen kennis op peil. Als erkenning ontvangt iedereen die een online training met succes afrond een certificaat op maat. Meer weten over de Intergas Academy? Registreer je dan snel om het volledige online trainingsaanbod te bekijken.

Registreren

Geen cursussen op dit moment.