Trainingen

Het is weer mogelijk om een training op locatie te volgen. Via onderstaande kalender kun je een training voor onze Xtreme, HRE/Eco, Xource toestellen of onze nieuwste hybride warmteoplossing de Xtend boeken.

In ons fraaie pand in Coevorden en in ons nieuwe Xperience Center in Utrecht verzorgen wij regelmatig Intergas dagtrainingen voor technici van bedrijven. In het instructielokaal wordt de technicus geschoold over de werking en opbouw van Intergas HR-ketels, over service en onderhoud en storingsdiagnoses. Naast de onmisbare theoretische onderbouwing wordt veel aandacht besteed aan het praktische gedeelte, het sleutelen aan HR-ketels. De trainingen starten om 09.00 uur en eindigen ongeveer om 15.00 uur.

Via onderstaand overzicht kun je een training voor onze Xtreme, HRE/Eco, Xource toestellen of onze nieuwste hybride warmteoplossing de Xtend boeken. Klik op de gewenste training en schrijf je in.

E-learning

Intergas heeft een online leeromgeving ontwikkeld. In deze e-learning omgeving kun jij als installateur waar en wanneer jij wilt onze online cursussen volgen. De Intergas Academy helpt je om alles te weten te komen over onze producten. De Intergas Academy biedt een gericht aantal online trainingen die voor jou als installateur onmisbaar zijn. Met het volgen van de online trainingen houd je jouw eigen kennis op peil. Als erkenning ontvangt iedereen die een online training met succes afrond een certificaat op maat. Meer weten over de Intergas Academy? Registreer je dan snel om het volledige online trainingsaanbod te bekijken.

Registreren