Heeft uw vragen over de Comfort Touch thermostaat?

Op onze Comfort Touch servicepagina staan de meestvoorkomende vragen en oplossingen benoemd. Liever contact? Dat kan via comforttouch@intergasverwarming.nl of 088-8788500.

Hoe verander ik de instellingen van de Comfort Touch thermostaat?

Dit kan in het configuratiescherm van de Comfort Touch thermostaat. Druk tegelijkertijd op de ‘+ en –‘ en houdt beide 2 seconden vast om in het configuratiescherm te komen. In het configuratiescherm kunt u indien gewenst de instellingen van uw thermostaat wijzigen. Met de ‘+ en –‘ kunt u het menu doorlopen. Gebruik de ‘stip’ om een keuze te bevestigen.

Kan ik de helderheid van de Comfort Touch aanpassen?

Ja, dit kan. Standaard staat de helderheid van de Comfort Touch ingesteld op 5 (maximaal is 10). In het configuratiescherm van de Comfort Touch is dit aan te passen. Druk tegelijkertijd op de ‘+ en –‘ en houdt beide 2 seconden vast om in het configuratiescherm te komen. Met de ‘+ en – ‘ toetsen gaat u naar het scherm ‘bri’. Hier kunt u de gewenste helderheid aanpassen.

Werkt de Comfort Touch thermostaat ook samen met vloerverwarming?

Ja, het is ook mogelijk om de Comfort Touch thermostaat te gebruiken met vloerverwarming.  In het configuratiescherm is het mogelijk om de snelheid van de regeling aan te passen. Vloerverwarming is trager in de afgifte van de temperatuur dan normale radiatoren. In het configuratiescherm is het mogelijk om de snelheid van de regeling hierop aan te passen. Druk tegelijkertijd op de ‘+ en –‘ en houdt beide 2 seconden vast om in het configuratiescherm te komen. Met de ‘+ en – ‘ toetsen gaat u naar het scherm ‘ctrl’. Voor vloerverwarming is het nodig om de regeling op langzaam te zetten. Hiervoor zet u hem op stand 1 (SLo).

Ik zie een knipperende ‘•’ op de Comfort Touch thermostaat, wat betekent dit?

Er is geen ondersteuning voor Smart Power vanuit het cv-toestel, de thermostaat werkt niet met dit cv-toestel. Smart Power zit ingebouwd in de Kombi Kompakt HRE, HReco en Xtreme toestellen vanaf bouwjaar 2017.

Ik zie een knipperende 'Ot' op de Comfort Touch thermostaat, wat betekent dit?

Er is geen correct werkende Opentherm® communicatie. Controleer de bedrading en aansluiting van de thermostaat op het cv-toestel.