Upgrade jouw kennis!

Upgrade jouw productkennis bij Intergas

Wil jij voorop blijven in warmte? In ons moderne pand in Coevorden verzorgen we wekelijks meerdere Intergas-dagtrainingen waarmee jij jouw kennis op peil houdt. Je leert hier alles over de opbouw en werking van onze producten, over service, onderhoud en storingen. Tijdens de training in het instructielokaal krijg je niet alleen de onmisbare theoretische onderbouwing, maar besteden we juist veel aandacht aan het praktische gedeelte: het echte sleutelen aan de ketel! De trainingen starten om 09.00 uur en eindigen rond 16.00 uur. Bekijk hiernaast het programma.

Kom je ook jouw kennis verbreden? Meld je hieronder aan via één van de trainingen. We zien je graag binnenkort in Coevorden!

Dagprogramma

09.00 – 12.30 uur Je krijgt uitleg over de opbouw van de ketel, de werking en het onderhoud. Tijdens een rondleiding door de fabriek trakteren we je op alle ins en outs van ons product.
12.30 – 13.00 uur Tijd voor een pauze. We verzorgen een heerlijke lunch, zodat je vol energie aan het middagprogramma begint.
Vanaf 13.00 uur Sleutelen! Je leert in de praktijk hoe je het O2 van de ketel aanpast, wat de juiste parameterinstellingen zijn en hoe je diverse storingen oplost. Dit onderdeel wordt afgesloten met een kennischeck.