Gratis dag trainingen
Nieuwe trainingsdata toegevoegd
Bekijk het aanbod

Boost jouw productkennis bij Intergas

Wil jij voorop blijven in warmte? In ons moderne pand in Coevorden en in ons nieuwe Xperience Center in Utrecht verzorgen we wekelijks meerdere Intergas-dagtrainingen waarmee jij jouw kennis op peil houdt. Je leert hier alles over de opbouw en werking van onze producten, over service, onderhoud en storingen. Tijdens de training in het instructielokaal krijg je niet alleen de onmisbare theoretische onderbouwing, maar besteden we juist veel aandacht aan het praktische gedeelte: het echte sleutelen! De trainingen starten om 09.00 uur en eindigen rond 15.00 uur. Bekijk hiernaast het programma.

Dagprogramma

09.00 – 12.30 uur Je krijgt uitleg over de opbouw van de ketel, de werking en het onderhoud. Tijdens een rondleiding door de fabriek vertellen we je over alle ins en outs van ons product.
12.30 – 13.00 uur Tijd voor een pauze. We verzorgen een heerlijke lunch, zodat je vol energie aan het middagprogramma begint.
Vanaf 13.00 uur Sleutelen! Je leert in de praktijk hoe je de gas/luchtregeling controleert en afstelt, wat de juiste parameterinstellingen zijn en hoe je diverse storingen oplost. Dit onderdeel wordt afgesloten met een kennischeck.

Intergas Xperience Center

Sinds 1 februari 2023 hebben we centraal in Nederland, in Utrecht, ons eigen Intergas Xperience Center. Het Xperience Center bestaat uit een opleidingscentrum met twee volledig ingerichte trainingsruimtes (met werkende toestellen) en een ruim opgezette showroom waarin we onze HR-toestellen, hybride warmtepompen, all-electric warmtepompen en digitale oplossingen presenteren. Hiermee verdubbelen we onze opleidingscapaciteit om samen met jou nog meer installateurs en monteurs op te leiden en kennis te laten maken met (hybride) warmtepomp technieken.

Meld je hieronder gratis aan voor de trainingen. Tot ziens in Coevorden of in Utrecht?