Bedankt voor je bezoek aan de VSK!

Vier dagen lang konden geïnteresseerden van alles ontdekken over de huidige ontwikkelingen in de installatiebranche. Naast onze producten en diensten heb je in onze stand kennis kunnen maken met de nieuwe Xtend (hybride warmtepomp), de ontwikkelingen op gebied van waterstof, het nieuwe Xpert programma en de uitgebreide diensten zoals beheer op afstand. Kortom, nu ben jij weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Intergas. Scroll naar beneden om meer informatie te zien over de door ons getoonde producten.

Ontdek het nieuwe hybride verwarmen

De Intergas Xtend is de eerste, volledig door Intergas ontwikkelde hybride warmtepomp. Deze add-on lucht/water warmtepomp heeft een vermogen van 5 kW en werkt samen met een hoog rendement cv-ketel om je woning van verwarming en warm tapwater te voorzien. Op deze manier kun je tot wel 80% besparen op je gasverbruik, zonder in te leveren op comfort.

De Intergas Xtend is een combinatie van een lucht/water warmtepomp, een binnenunit en hoog rendement cv-ketel. Door de buitenunit wordt zoveel mogelijk warmte (energie) uit de buitenlucht onttrokken die wordt omgezet in bruikbare warmte. Deze warmte wordt met behulp van koudemiddel de woning in geleid en gebruikt voor het centrale verwarmingssysteem. De cv-ketel levert het warme tapwater.

Bekijk hier de brochure

Intergas all-electric oplossing

Met het Intergas Xource warmtepompsysteem presenteert Intergas haar eerste All-electric oplossing. Het Intergas Xource warmtepompsysteem is een energiebesparend en milieuvriendelijk systeem, dat bedoeld is voor het verwarmen van de woning en het leveren van warm tapwater. Deze lucht/water warmtepomp wint energie uit de buitenlucht en bestaat uit:

► De binnenunit (Xource),
► De buitenunit (Xource 7 kW lucht/water warmtepomp),
► Het boilervat met 200 liter (IGC200) of 300 liter (IGC300) inhoud.

Bekijk hier de brochure

Verwarmen met waterstof

Verwarmen op basis van waterstof heeft in onze ogen een flink aantal
voordelen. Een CV-ketel die brandt op waterstof komt qua maatvoering,
gebruiksgemak en comfort het dichtst bij een CV-ketel die brandt op aardgas.
Het installeren is een stuk eenvoudiger en minder tijdrovend dan het installeren
van een volledige all-electric installatie en is bovendien geschikt voor zowel
hoog -als laagtemperatuurafgifte systemen.

De huidige Intergas HRE, HReco en Xtreme toestellen zijn standaard geschikt
voor bijmenging van 20% waterstof. Daarnaast hebben we ook een HR-ketel
ontwikkeld die brandt op 100% waterstof. Op dit moment wordt
deze 100% waterstofketel toegepast in twee pilotprojecten:
het Tiny House project en in WaterstofWijk Wagenborgen.

Bekijk hier de brochure

HR-ketels, innovatie als traditie

We zijn continu bezig met het verder ontwikkelen en vernieuwen van onze producten. Neem nu onze gasgestookte HR-combiketels. Een uiterst betrouwbare en door de consument gewaardeerde warmtebron, die dankzij voortdurende technologische innovatie optimaal presteert. Intergas is al jarenlang toonaangevend producent van kwalitatief hoogwaardige gasgestookte ketels met een hoog rendement. En we zijn van plan om dit ook nog heel lang te blijven. Zo zijn onze Xtreme, HReco en HRE-toestellen Hybrid Ready, dat wil zeggen dat deze toestellen geschikt zijn om uit te breiden tot een hybride warmtepompsysteem. Dit kan direct bij aanschaf gerealiseerd worden, maar ook in een later stadium is dit nog mogelijk.

Bekijk hier alle documentatie

Altijd als eerste op de hoogte!

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste ontwikkelingen? Meld je dan nu vrijblijvend aan voor ons Xpert programma. Als Xpert van Intergas heb je toegang tot je eigen account met e-learning omgeving, behaalde certificaten, marketingondersteuning, interessante trainingen op locatie, productnieuws, blogs, service-aanvragen en nog veel meer! Met binnenkort een garantieregistratietool en verdere ontwikkelingen waarmee het platform elke keer wordt uitgebreid om jou als Xpert te ondersteunen.

Aanmelden voor Xpert programma