Intergas in beeld

Ondernemen in Drenthe
Ondernemen in Drenthe Aanstaande vrijdag 24 mei om 17.30 uur zal op RTV Drenthe (TV) het programma “Ondernemen in Drenthe” worden uitgezonden. Zie hier voor meer info: https://lnkd.in/dhY_9c6 Dit TV-programma is vorige week opgenomen in de assemblage van Intergas 2 over o.a. de personeelsbehoefte van Intergas en overige economische ontwikkelingen in Drenthe/Coevorden. De presentatie is in handen van Andries Ophof en aan “tafel” zitten Peter Cool, Henriette Herbschleb (Dutch Techzone Drenthe en Kennispoort) en Jan Zwiers (Wethouder Coevorden). Zondag 26 mei zijn er herhalingen om 10.00, 13.00 en 16.00 uur

Mediacampagne “Werken bij Intergas”
Daarnaast start vanaf vandaag onze mediacampagne “Werken bij Intergas”, waarbij voor een periode van 5 maanden dagelijks onderstaande commercial zal worden uitgezonden op RTV Drenthe! Kijk op www.werkenbijintergas.nl voor de actuele vacatures.