Intergas en Fizie gaan voor gezonde werknemers

Intergas heeft gezond werkgeverschap hoog in het vaandel! Sinds deze maand werken we samen met arbodienst Fizie aan vitale en duurzaam inzetbare medewerkers. Gezond, veilig én met passie werken, dat vinden we bij Intergas belangrijk. Fizie helpt daar graag bij.

Duurzame inzet van werknemers

De arbeidsmarkt is fundamenteel aan het veranderen, waarbij er voor het eerst in de geschiedenis minder mensen beschikbaar zullen zijn voor de hoeveelheid werk die er is. Daarnaast veranderen vraag en aanbod voortdurend, onder andere door economische ontwikkelingen, technologische mogelijkheden en maatschappelijke trends. Om de vergrijzing het hoofd te bieden, zullen werknemers langer moeten doorwerken. Duurzaam inzetbare medewerkers en organisaties die sturen op duurzame inzetbaarheid zijn goed ingespeeld op deze veranderingen en verwerven zich daarmee een gunstiger positie op de arbeidsmarkt.

Intergas speelt graag op bovenstaande ontwikkelingen. Om onze werknemers Fit for Future te krijgen en hebben we de verbinding met Fizie gezocht. Met elkaar werken we aan een succesvolle samenwerking!

Op de foto: Gert Karenbeld (CFO Intergas) en Guido van Zijl (teamleider Fizie).