Wederom als ‘Beste uit de Test’

Wat adviseer jij?

Wat adviseer je een klant die nu nog een cv-ketel aan wil schaffen? Er is een run ontstaan op duurzame warmteoplossingen. Iedereen is zich als gevolg van de klimaatcrisis en de stijgende gasprijzen breed aan het oriënteren op de mogelijkheden die er zijn om kosten te drukken. Veel klanten willen ‘van het gas af’ met een volledig elektrische warmtepomp of kiezen voor een hybride warmtepomp, maar ook een nieuwe cv-ketel kan nog een voordelige optie zijn voor de klant. Daarom is het handig als je precies weet welk producten je kunt aanbevelen.

De Consumentenbond Test levert het bewijs

Lang leve de Consumentenbond Test. Deze jaarlijkse test van de Consumentenbond biedt de klant houvast en kan jou helpen om jouw productadvies extra te onderbouwen met harde cijfers. Alle ins and outs heb je in de test overzichtelijk op een rijtje. Hoe zuiniger een ketel is en hoe kleiner de uitstoot, hoe beter natuurlijk. De consument wil zoveel mogelijk kunnen besparen op de energiekosten die de komende jaren flink de pan uit dreigen te rijzen.

Als ‘Beste uit de Test’

Ook in 2021 heeft de Consumentenbond dan ook weer een Consumentenbond Test uitgevoerd op cv-ketels, waarbij een heel aantal producten grondig gecheckt is op energiezuinigheid, warmtecomfort in huis, snelheid, geluid en watercomfort. Het resultaat? Dit keer zijn de Xtreme 36 als de Xtreme 30 van Intergas op nummer 1 en 2 als ‘Beste uit de Test’ gekomen.

Mooi nieuws dus! Wij blijven Voorop in Warmte; op onze producten kan de klant vertrouwen. Ook voor jou een goede tip, je kunt de Xtreme 36 en de Xtreme 30 warm aanbevelen!