Ralf Jansen Sales Director Nederland bij Intergas Verwarming BV

Per 1 november is Ralf Jansen de nieuwe Sales Director Nederland binnen Intergas Verwarming.

Ralf is al ruim 17 jaar verbonden aan Intergas en kent vanuit zijn voorgaande functies de markt en ons bedrijf zeer goed. Daarnaast maakt hij reeds geruime tijd deel uit van het Intergas management team. Na functies als Manager Sales, Marketing & Training en Manager Marketing & Communicatie is hij nu doorgegroeid naar deze voor hem nieuwe functie.

Als Sales Director Nederland zal Ralf de dagelijkse leiding geven aan de verkoopafdeling waaronder de verkoop buitendienst en is hij eindverantwoordelijk voor al onze sales activiteiten in Nederland. Ook het recent geopende Intergas Xpercience Center in Utrecht valt onder zijn verantwoordelijkheid.

Ralf geeft aan veel zin te hebben in deze nieuwe uitdaging: “Dit is voor mij een mooie kans om mijn Intergas-DNA op een nieuwe manier in te zetten voor de organisatie. Installatietechniek staat volop in de spotlights. Elk huishouden in Nederland is op dit moment bewust aan het overwegen wat in zijn/haar situatie de beste of meest duurzame route is in energiebesparing en verduurzaming. Intergas levert techniek die in elke route voorziet om woningen energiezuiniger én groener te maken. Daarnaast blijven we eigen technieken en tools ontwikkelen die het installatiebedrijven zo makkelijk mogelijk maken om cv-ketels en (hybride) warmtepompen snel en effectief te kunnen installeren, onderhouden en beheren. Ik kijk ernaar uit om met mijn team en collega’s het optimale rendement te behalen in de samenwerking met onze klanten”.