Zaterdag 25 maart open dag

Heb je altijd al eens een kijkje achter de schermen willen nemen bij Intergas? Dat kan! Op zaterdag 25 maart van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.00 uur openen wij de deuren van ons prachtige gebouw in Coevorden. Zo kun je met eigen ogen zien hoe we te werk gaan en hoe we met onze productie inspelen op de snel veranderende markt. Zet de datum nu vast in je agenda!

Innovatief en transparant

Het bijzondere gebouw aan het bedrijventerrein Europark is hypermodern. Achter de metershoge en brede glazen pui vind je een schat aan innovatieve technieken en slimme warmte-oplossingen waaraan hard gewerkt wordt. Er gaat een wereld aan techniek voor je open! De glazen pui van het pand staat symbool voor de transparantie binnen Intergas en creëert een prettige lichte werkomgeving voor onze medewerkers.

Neem een kijkje

Tijdens de open dag kun je de fabriekshal, het hoofdkantoor en de trainingsruimten uitgebreid van dichtbij bekijken. Je krijgt een goede indruk van de manier waarop wij onze ketels van A tot Z klaarmaken voor gebruik Onze medewerkers staan bovendien voor je klaar om al je vragen over Intergas te beantwoorden.

Tot 25 maart!

Zien we je op de open dag? Je bent van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.00 uur van harte welkom aan de Europark Allee 2 in Coevorden. Aanmelden voor de open dag is niet nodig. Graag tot dan!