Cloud 2.0

In het vierde kwartaal van 2023 starten wij met de overgang naar ons nieuwe online platform: Cloud 2.0. Cloud 2.0 is het platform dat op de achtergrond alle data rondom onze Comfort Touch App verwerkt. De afgelopen jaren hebben wij op de achtergrond gebouwd aan dit nieuwe platform. In de komende periode gaan wij stapsgewijs gebruikers overzetten naar deze omgeving.

Van het Cloud platform merkt u als gebruiker van de App in principe niets.  Tot er een storing op het platform ontstaat. In dat geval toont de App ook een storing. De afgelopen jaren hebben wij en daarmee helaas ook jullie hier te vaak mee te maken gehad. Met de overgang naar dit nieuwe platform zetten we een vervolgstap in het stabieler worden van ons platform en daarmee onze Comfort Touch App.

Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen

Waarom gaan we over op een ander Cloud-platform?

Het huidige Cloud platform dat wij gebruiken loopt tegen zijn limieten aan met betrekking tot de technische mogelijkheden en capaciteit. Daarnaast vonden wij het noodzakelijk om onze veiligheidseisen te verbeteren. Ook dit hebben wij doorgevoerd in het Cloud 2.0 platform.

Hoe werkt het nieuwe weekschema?

U kunt hier een handleiding downloaden.

Welke functionaliteiten ontbreken er bij het overzetten naar Cloud 2.0 in de Comfort Touch App?

Bij aanvang van de overgang naar Cloud 2.0 zijn er een aantal zaken die niet aanwezig zijn in de Comfort Touch App. Deze worden na verloop van tijd automatisch toegevoegd aan de App. Het gaat om de volgende onderdelen:

  • Toestelinstellingen, het aanpassen van parameters.
  • Aanwarmvervroeging
  • Vakantiemodus
  • Gastgebruikers toevoegen
  • Thermostaat-instellingen in de App zelf
  • Gateway informatiescherm
  • Meerdere ketels beheren in de App
  • Installateur toegang geven tot de App
Ik kan als gastgebruiker niet meer inloggen, wat nu?

Als Intergas zijn we continu in ontwikkeling en zijn bezig om ons platform gereed te maken voor de toekomst. Dit omdat we in de app nog extra functionaliteiten willen ontwikkelen. Daarom zijn we bezig met het bouwen van een nieuwe omgeving.

Dit betekent dat we gebruikers verplaatsen naar een nieuwe omgeving en dat daarmee functionaliteiten (tijdelijk) komen te vervallen.

Eén van deze functionaliteiten is de mogelijkheid om gastgebruikers te hebben in de Comfort Touch App. Het account dat uw gebruikt kent gastgebruikers. Deze gastgebruikers kunnen vanaf [datum] niet meer inloggen. Mochten deze gebruikers alsnog willen inloggen dan adviseren we ze om uw account te gebruiken.

Staat uw vraag er niet tussen, stel deze dan via onderstaande link.

Stel uw vraag