Slimme thermostaat app
Ontdek de app

Incomfort de uitgebreide slimme thermostaat app

Intergas introduceert Incomfort, een thermostaat app waarmee u zelf uw comfort regelt waar u ook bent. Zo kunt u van afstand bekijken hoe warm het thuis is en kunt u op afstand de temperatuur aanpassen. Daarnaast geeft de app direct inzicht in de prestaties van uw ketel en staat u in direct contact met uw installateur. Incomfort kan worden gecombineerd met de Kombi Kompakt HRE en HReco ketels vanaf bouwjaar 2014. Het enige wat u nodig heeft is de Incomfort set, een opentherm kamerthermostaat en de app, deze kunt u gratis downloaden in de App Store of via Google Play.

Thermostaat app: Eenvoudig te installeren

De thermostaat app van Intergas is eenvoudig te installeren. De opentherm kamerthermostaat sluit u aan op de bestaande bedrading en via de app kunt u uw persoonlijke programma instellen. Nooit meer onnodig stoken als u niet thuis bent en altijd een warm welkom in huis. U heeft daarnaast ook realtime inzicht in de prestaties van uw CV ketel. Een storing? Via de app krijgt u direct een melding en kunt u direct contact opnemen met een installateur bij u in de buurt.

Incomfort voor installateurs

Met Incomfort kunt u als installateur uw klant volledig ontzorgen, u kunt met behulp van de app, ketels op afstand monitoren en indien nodig parameter instellingen wijzigen. Daarnaast kunt u de Incomfort installateurs app ook gebruiken als complete servicewijzer voor alle toestellen. De eindgebruikers app kan worden gecombineerd met Kombi Kompakt HRE en HReco ketels vanaf bouwjaar 2014, de servicewijzer kan natuurlijk altijd gebruikt worden.

Welke thermostaten zijn geschikt?

De thermostaat app kan worden gecombineerd met Kombi Kompakt HRE en HReco ketels vanaf bouwjaar 2014. Raadpleeg “Welke thermostaten zijn geschikt” om er achter te komen welke opentherm thermostaten communiceren met Incomfort, klik hier. Heeft u een oudere CV ketel? Vaak loont het om naast het aanschaffen van een thermostaat app ook uw CV ketel te vervangen. Dat betekent maximaal besparen op uw stookkosten!

Bekijk de promofilm