Subsidiemogelijkheden

ISDE-regeling

Met de investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunt u een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van onder andere warmtepompen. De ISDE is een subsidieregeling die vanuit de rijksoverheid georganiseerd is om duurzaam verwarmen te stimuleren.

De ISDE-regeling is geschikt voor zowel particuliere gebruikers als zakelijke gebruikers. Intergas heeft verschillende producten die in aanmerking komen voor de ISDE-regeling. Zo is het mogelijk om van de subsidie gebruik te maken bij installatie van de Daikin Intergas Altherma hybride warmtepomp, de nieuw aangekondigde Inventum Ecolution solo en het Daikin Monobloc. De hoogte van de subsidie verschilt per toepassing, kijk voor meer informatie op www.rvo.nl .

Voor 2021 is er 124 miljoen aan subsidie beschikbaar vanuit de rijksoverheid. Nieuw in 2021 is dat er voor woningeigenaren ook subsidie voor 5 typen isolatiemaatregelen: gevelisolatie, dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en hoogrendementsglas kan worden aangevraagd. Via www.rvo.nl is het mogelijk om zelf de subsidie aan te vragen.

Vragen?
Bekijk onze veelgestelde vragen pagina!

Liever contact? Dat kan via info@intergasverwarming.nl of via 088-8788700. Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 8.15 tot en met 16.45.

Tel.: 088-8788700      

Of stel uw vraag via onderstaand formulier.