Subsidiemogelijkheden

ISDE-regeling

Met de investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunt u een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van onder andere warmtepompen. De ISDE is een subsidieregeling die vanuit de rijksoverheid georganiseerd is om duurzaam verwarmen te stimuleren.

De ISDE-regeling is geschikt voor zowel particuliere gebruikers als zakelijke gebruikers. Intergas heeft verschillende producten die in aanmerking komen voor de ISDE-regeling. Zo is het mogelijk om van de subsidie gebruik te maken bij installatie van de Daikin Intergas Altherma hybride warmtepomp, de Intergas/Daikin Monobloc combinatie en de Intergas Xource (all-electric). De hoogte van de subsidie verschilt per toepassing, kijk voor meer informatie op www.rvo.nl .

Voor 2022 is er € 288 miljoen budget beschikbaar vanuit de rijksoverheid voor zonneboilers, (hybride) warmtepompen, isolatiemaatregelen en aansluitingen op een warmtenet. Via www.rvo.nl is het mogelijk om zelf de subsidie aan te vragen.

Vragen?
Bekijk onze veelgestelde vragen pagina!

Liever contact? Dat kan via info@intergasverwarming.nl of via 088-8788700. Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 8.15 tot en met 16.45.

Tel.: 088-8788700      

Of stel uw vraag via onderstaand formulier.