Subsidiemogelijkheden

ISDE-regeling

Met de investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunt u een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van onder andere warmtepompen. De ISDE is een subsidieregeling die vanuit de rijksoverheid georganiseerd is om duurzaam verwarmen te stimuleren.

De ISDE-regeling is geschikt voor zowel particuliere gebruikers als zakelijke gebruikers. Intergas heeft verschillende producten die in aanmerking komen voor de ISDE-regeling. Zo is het mogelijk om van de subsidie gebruik te maken bij installatie van de Daikin Intergas Altherma hybride warmtepomp, de nieuw aangekondigde Inventum Ecolution solo en het Daikin Monobloc. De hoogte van de subsidie verschilt per toepassing, kijk voor meer informatie op www.rvo.nl .

Voor 2020 is er 100 miljoen aan subsidie beschikbaar vanuit de rijksoverheid. De ISDE is een meerjarige regeling die opende op 1 januari 2016 en die loopt tot en met 31 december 2020. Dit jaar is het mogelijk om de subsidie aan te vragen tot en met 31 december 2020. Via www.rvo.nl kunt u zelf de ISDE aanvragen.

Vragen?
Bekijk onze veelgestelde vragen pagina!

Liever contact? Dat kan via info@intergasverwarming.nl of via 088-8788700. Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 8.15 tot en met 16.45.

Tel.: 088-8788700      

Of stel uw vraag via onderstaand formulier.