Bedankt voor je bezoek aan de VSK!

Vier dagen lang kon je tijdens de VSK beurs alles ontdekken over de laatste ontwikkelingen in de installatiebranche. Ook op onze stand heb je, naast onze huidige producten en diensten, kennis kunnen maken met verschillende innovaties. Zoals de nieuwste Xtends, de ontwikkelingen op gebied van waterstof, het nieuwe Xpert programma en de uitgebreide diensten zoals beheer op afstand. Kortom, jij bent weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Intergas. Scroll naar beneden voor meer informatie over onze nieuwste producten én de Xtend monoblock cashback actie!

De nieuwste innovaties van Intergas

Xtend monoblock

Hybride installateren zonder F-gascertificering

Xtend Xtore

Duurzaam tapwater verwarmen

Xtend 5 kW

Vertrouwde kwaliteit met nieuwe mogelijkheden

All electric R290 monoblock

Voorbereid op de toekomst

Bekijk onze overige producten

Meer informatie over één van onze andere producten die je op de VSK hebt gezien?

Xtend plus R290

Bewezen kwaliteit in een nieuw jasje

VSK 2024 cashback actie

Scoor korting op de nieuwe Xtend Monoblock met jouw unieke code op de coupon! Heb jij een actievoucher ontvangen van de VSK 2024 cashback actie? Klik dan op de button voor meer informatie!

 

Bekijk deze actie

We kijken met trots terug op de VSK 2024

We hopen dat jij net zo hebt genoten van je bezoek aan de VSK als wij. Nogmaals hartelijk bedank voor je komst! Bekijk hieronder een korte impressie van onze stand.

Altijd als eerste op de hoogte!

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste ontwikkelingen? Meld je dan nu vrijblijvend aan voor ons Xpert programma. Als Xpert van Intergas heb je toegang tot je eigen account met e-learning omgeving, behaalde certificaten, marketingondersteuning, interessante trainingen op locatie, productnieuws, blogs, service-aanvragen en nog veel meer! Met binnenkort een garantieregistratietool en verdere ontwikkelingen waarmee het platform elke keer wordt uitgebreid om jou als Xpert te ondersteunen.

Aanmelden voor Xpert programma