Fors besparen op bouwkosten in de nieuwbouw

De unieke dubbel HR-techniek van de Intergas Kombi Kompakt HRE, HReco en Xtreme ketels zorgt voor de hoogste jaartaprendementen in iedere CW-klasse. Gecombineerd met de verwaarloosbaar lage stand-by verliezen wordt een grote kostenbesparing gerealiseerd bij de nieuwbouw van woningen. In de EPN-berekening kan, naast de besparing voor verwarming, ook voor het tapwater en op cv-hulpenergie met een aanzienlijke besparing gerekend worden. Dit maakt het veel eenvoudiger om te voldoen aan de steeds strengere eisen van de Energie Prestatie Norm bij het bouwen van een woning. Door het hoge jaartaprendement en de winst op cv-hulpenergie kan een verlaging van de EPC met maximaal 0.21 worden gerealiseerd en kunnen kostbare (bouwkundige) voorzieningen achterwege worden gelaten.

Verbetering energiebesparing bestaande woningen

Ook in bestaande bouw levert het inzetten van een Intergas Kombi Kompakt HRE, HReco en Xtreme cv-ketel veel winst op. Het zorgt direct voor een significante energiebesparing, op zowel gas als elektriciteit. Daarnaast zal de CO₂–uitstoot van de woning fors worden gereduceerd. In veel gevallen kan al een besparing worden gerealiseerd die ruimschoots ligt boven de door de overheid uitgesproken ambitie om minimaal 20% te besparen op de totale CO₂–uitstoot. De verbetering van het energielabel vergroot de waarde en daarmee verkoopbaarheid van een woning aanzienlijk.

Vragen?
Onze klantenservice staat u graag te woord!

Tussen 8.15 en 16.45 uur kunt u de klantenservice bereiken. Buiten kantooruren kunt u een e-mail sturen. U ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

Tel.:088-878 8600

Of stel uw vraag via onderstaand formulier.