Heeft u een vraag over de Comfort Touch app?

Veel vragen zijn al eerder gesteld. Hieronder staan een aantal veelvoorkomende vragen en de bijbehorende antwoorden beschreven. Klik op een vraag om het antwoord te lezen. Staat uw vraag er niet tussen? Stel deze dan via comforttouch@intergasverwarming.nl of via 088-8788500.

De gebruikswaarden voor gas in de App wijken af van de waarden van de gasmeter.

De gebruikswaarden voor gas zijn gebaseerd op het geleverd vermogen zoals door de ketel wordt geregistreerd. U ketel registreert het geleverd vermogen voor CV en warm water gebruik. Op basis hiervan wordt het gasverbruik berekend. Dit kan enigszins afwijken van het werkelijk gasgebruik zoals door uw gasleverancier wordt opgegeven. De waarden van uw gasleverancier zijn te allen tijde leidend.

Bij grote afwijkingen (> 20 %) moet de instelwaarde van parameter P. (P punt) worden gecontroleerd door uw installateur.

Met welke thermostaten werkt de Intergas Gateway?

De Intergas Gateway werkt samen met de Intergas Comfort Touch Thermostaat en daarnaast met de Honeywell Round Modulation en Honeywell Round RF (T87RF2025) thermostaten.

Met welke besturingssystemen werkt de Comfort Touch App?

De Comfort Touch App is beschikbaar voor Android- en iOS toestellen. Wij  bieden enkel ondersteuning voor de laatste 3 besturingssystemen. Voor Android zijn dit de versies 8, 9 en 10. Voor iOS zijn dit versies 11, 12 en 13 van het  besturingssysteem.

Wat is het verschil tussen de Comfort Touch app en de Incomfort app?

De nieuwe Comfort Touch app is in lijn en stijl gelijk aan de nieuwe Comfort Touch thermostaat. Veel van de functionaliteiten uit de Incomfort app zijn ook terug te vinden in de Comfort Touch app, alleen dan in een nieuw jasje. Daarnaast heeft de Comfort Touch app een nieuwe manier om het weekprogramma in te stellen.

Met welke ketels werkt de Comfort Touch app?

De Comfort Touch app werkt in combinatie met alle typen Intergas Kombi Kompakt HRE of HReco ketels vanaf bouwjaar 2014. Daarnaast functioneert de Comfort Touch app ook met de nieuwe Xtreme cv-ketels. De Comfort Touch app is ontworpen als een verlengstuk van de Comfort Touch thermostaat. De Comfort Touch app is qua stijl gelijk aan de thermostaat. De Comfort Touch thermostaat is te gebruiken met cv-ketels die gebruik maken van Smart Power (toestellen gemaakt vanaf februari 2017).

Waar vind ik de gezamenlijke privacyverklaring?

Via onderstaande link kunt u de gezamenlijke privacyverklaring als PDF downloaden.

 Download privacyverklaring

De Comfort Touch app kan de gateway niet vinden, hoe kan dit?

Zorg er voor dat deze punten werken:

  • De gateway staat aan;
  • De gateway is verbonden met het internet. De netwerkkabel is aangesloten op poort 1 van de router?;
  • Er staat stroom op de gateway, er branden lampjes op de gateway;
  • De smartphone staat in de wifi-modus.
De Comfort Touch app geeft aan dat er geen verbinding is, wat is er aan de hand?

Een probleem met de verbinding kan meerdere oorzaken hebben, zo kan het liggen aan de verbinding met het internet of aan de verbinding met de ketel. De lampjes op de gateway geven hiervan een aanduiding. In onze storingswijzer kunt u de verschillende verbindingsproblemen en de daarbij horende oplossingen vinden.

  Bekijk storingswijzer

Staat uw vraag er niet tussen, stel deze dan hieronder of bel met 088 8788500

Stel uw vraag