Veelgestelde vragen ketels

Veel vragen zijn al eerder gesteld. Hieronder staan een aantal veelvoorkomende vragen en de bijbehorende antwoorden beschreven. Klik op een vraag om het antwoord te lezen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op, dit kan via info@intergasverwarming.nl of via 0524-512345.

Hoe kan ik een Intergasketel aanschaffen?

Intergas Verwarming is fabrikant van cv-ketels. Als fabrikant van cv-ketels levert en verkoopt Intergas niet rechtstreeks aan eindgebruikers. Voor het aanschaffen van een Intergas cv-ketel kunt u contact opnemen met een installateur bij u in de omgeving. Via “Zoek installateur”  vindt u via het invoeren van uw postcode of woonplaats een installateur dicht bij u in de omgeving.

  Zoek een installateur

Welke cv-ketel past het best bij mij?

Met onze ketelkiezer kunt u zelf uitzoeken welke ketel het best bij uw situatie past. Klik hieronder om de ketelkiezer te starten.

 Start de ketelkiezer

Wanneer is mijn cv-ketel aan vervanging toe?

Gemiddeld gezien gaat een ketel ongeveer 15 jaar mee. Er zijn een aantal redenen om aan vervanging van de cv-ketel te denken:

  • Het duurt steeds langer om het huis warm te krijgen of om warm water te krijgen.
  • U wilt een zuinigere ketel. De huidige generatie ketels zijn een stuk zuiniger dan die van 15 jaar terug. Dit zorgt voor een besparing op de energierekening.
  • Een oudere ketel heeft meer kans op storingen.

Uw installateur kan u helpen bij uw keuze. Raadpleeg bij de installateur of uw huidige cv-ketel aan vervanging toe is.

Kan ik onderdelen rechtstreeks bij Intergas bestellen?

Intergas Verwarming is fabrikant van cv-ketels, en levert niet rechtstreeks aan eindgebruikers. Voor het aanschaffen van onderdelen kunt u het contact opnemen met een installateur bij u in de omgeving. Via “Zoek installateur” en het invullen van uw postcode of woonplaats vindt u de voor u dichtstbijzijnde installateur.

  Zoek een installateur

Wat is dubbel rendement bij een cv-ketel?

De Intergas Kombi Kompakt HR(E)/HReco cv-ketels beschikken over hoog rendement op verwarming en een uniek hoog rendement op warmwater. Oftewel: dubbel HR. Het geheim daarvan schuilt in de unieke gepatenteerde dubbele twee-in-één-warmtewisselaar, dit zorgt voor minimalisatie van warmteverlies en een optimale warmteoverdracht. Het cv-water en het koude tapwater stromen rechtstreeks door de warmtewisselaar, die zorgt voor minimalisatie van warmteverlies en een optimale warmteoverdracht. De rookgassen koelen maximaal af en de condensatiewarmte wordt optimaal benut.

Staat uw vraag er niet tussen, stel deze dan hieronder of bel met (0524) 512345

Stel uw vraag