Onderhoud

Voor een goede werking van uw cv-ketel dient deze regelmatig onderhoud te krijgen. Zo blijft de ketel zuinig en veilig werken. Heeft u vragen over de service en het onderhoud aan uw cv-ketel of heeft u vragen over het functioneren van uw cv-ketel? Raadpleegt u dan de meegeleverde documentatie of neem contact op met uw installateur. Hieronder staan een aantal vragen omtrent het onderhoud aan uw cv-ketel. Klik op een vraag om het antwoord te lezen.

Er is onderhoud nodig aan mijn ketel, kan ik bij Intergas een afspraak maken?

Nee, dit is niet mogelijk. De installateur van uw cv-ketel is de aangewezen persoon voor onderhoud aan uw cv-ketel. U vindt de installateur van uw cv-ketel terug op de ingevulde garantiekaart of op de aankoopnota van het toestel. Indien u een onderhoudscontract heeft afgesloten kunt u contact opnemen met het servicebedrijf. Dit is ongeacht de leeftijd van het toestel, dus ook in de eerste twee jaar van de fabrieksgarantie. Heeft u een huurwoning neem dan contact op met uw verhuurder of woningbouwvereniging.

Hoe vaak dient er onderhoud aan mijn ketel plaats te vinden?

Het toestel en de installatie dienen elk jaar door een erkend installateur gecontroleerd en zo nodig gereinigd te worden. Werkzaamheden aan de gasvoerende delen mogen uitsluitend door een erkend installateur uitgevoerd worden.

Kan ik een onderhoudscontract afsluiten bij Intergas?

Nee, Intergas is fabrikant van de Intergas CV-ketels. Wij bieden niet de mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudscontract. Voor het uitvoeren van onderhoud kunt u contact opnemen met uw installateur of een service- en onderhoudsorganisatie.

Hoe weet ik wie mijn installateur is?

U vindt de installateur van uw cv-ketel terug op de ingevulde garantiekaart of de aankoopnota van het toestel. Als u niet beschikt over de garantiekaart of aankoopnota en niet weet wie het toestel bij u in de woning heeft geplaatst dan kunt u via “Zoek installateur” en het invullen van uw postcode of woonplaats een installateur bij u in de omgeving vinden. Heeft u een huurwoning dan kunt u contact opnemen met uw verhuurder of woningbouwvereniging.

  Zoek een installateur

Staat uw vraag er niet tussen, stel deze dan hieronder of bel met (0524) 512345

Stel uw vraag