Hulp & Advies

Kunnen meerdere gebruikers op hun eigen telefoon op afstand de temperatuur regelen?

Ja, dat is  in de Comfort Touch App mogelijk. Iedere gebruiker kan op zijn eigen telefoon de Comfort Touch App installeren. De hoofdgebruiker bepaalt altijd wie er toegang heeft tot het op afstand beheren van het cv-toestel. De hoofdgebruiker is diegene die als eerste een account heeft aangemaakt in de Comfort Touch App en vervolgens het installatieproces succesvol heeft doorlopen om een ketelkoppeling tot stand te brengen. Om als gastgebruiker toegang te krijgen volg je de volgende stappen:

  1. Download de Comfort Touch App.
  2. Maak een nieuw account aan.
  3. Doorloop het installatieproces. Let op! Hiervoor dien je met hetzelfde wifi-netwerk verbonden te zijn als waar de Intergas Gateway op is aangesloten.
  4. Selecteer de Gateway. Hierna volgt de melding dat er één of meerdere bestaande CV-ketels zijn gevonden. Je kunt je aanmelden als gastgebruiker door een verzoek te sturen (klik op de naam van de hoofdgebruiker).
  5. De hoofdgebruiker dient het verzoek te accepteren. Als de hoofdgebruiker het verzoek accepteert kan de gastgebruiker de Comfort Touch App gebruiken.

Let op! Dit is niet altijd van toepassing voor klanten van Feenstra en Warmgarant.

Met welke besturingssystemen werkt de Comfort Touch App?

De Comfort Touch App is beschikbaar voor Android- en iOS toestellen. Wij  bieden enkel ondersteuning voor de laatste 3 besturingssystemen. Voor Android zijn dit de versies 8, 9 en 10. Voor iOS zijn dit versies 11, 12 en 13 van het  besturingssysteem.

Hoe werkt de Comfort Touch App?

Bekijk onderstaande video voor een korte uitleg / handleiding van de Comfort Touch App.

Met welke ketels werkt de Comfort Touch App?

De Comfort Touch app werkt in combinatie met alle typen Intergas Kombi Kompakt HRE of HReco cv-ketels vanaf bouwjaar 2014. Daarnaast functioneert de Comfort Touch app ook met de nieuwe Xtreme cv-ketels. De Intergas Gateway maakt van de Comfort Touch thermostaat een slimme thermostaat. Met de Comfort Touch app is de CV-ketel eenvoudig op afstand te bedienen via een smartphone of tablet.

De Comfort Touch app is ontworpen als een verlengstuk van de Comfort Touch thermostaat. De Comfort Touch app is qua stijl gelijk aan de thermostaat. De Comfort Touch thermostaat is te gebruiken met cv-ketels die gebruik maken van Smart Power (toestellen gemaakt vanaf februari 2017).

Mijn Comfort Touch App kan de gateway niet vinden, hoe kan dit?

Zorg er voor dat deze punten werken:

  • De gateway staat aan;
  • De gateway is verbonden met het internet. De netwerkkabel is aangesloten op poort 1 van de router;
  • Er staat stroom op de gateway, er branden lampjes op de gateway;
  • De smartphone staat in de wifi-modus.

Bekijk ook de video handleiding van de Gateway.

Waar vind ik de privacyvoorwaarden van de Comfort Touch App?

U kunt de privacyvoorwaarden van de Comfort Touch app hieronder als PDF downloaden.

  Download de privacyvoorwaarden

Waar is de Comfort Touch set verkrijgbaar?

De Comfort Touch set is verkrijgbaar via de installateur. Vraag naar de mogelijkheden bij uw installateur.

  Zoek een installateur

Mijn app geeft aan dat ik geen verbinding heb, wat is er aan de hand?

Let op!

Momenteel zijn er problemen op ons Cloud Platform. Hierdoor kunnen er moment zijn dat de Comfort Touch App en Incomfort App niet goed functioneren of reageren op aanpassingen die u doet in één van de App. Wij werken aan een oplossing, maar momenteel is nog niet bekend wanneer het probleem is verholpen. Open de App op een later tijdstip opnieuw. Onze excuses voor het ongemak.

Een probleem met de verbinding kan meerdere oorzaken hebben, zo kan het liggen aan de verbinding met het internet of aan de verbinding met de ketel. De lampjes op de gateway geven hiervan een aanduiding. In onze storingswijzer kunt u de verschillende verbindingsproblemen en de daarbij horende oplossingen vinden.

  Bekijk storingswijzer

Hoe maak ik een weekprogramma in de Comfort Touch App?

U kunt hier een handleiding vinden voor het opstellen van een weekprogramma in de Comfort Touch App. Of bekijk onderstaande video.

Wat is het verschil tussen de Comfort Touch app en de Incomfort app?

De nieuwe Comfort Touch app is in lijn en stijl gelijk met de nieuwe Comfort Touch thermostaat. Veel van de functionaliteiten uit de Incomfort app zijn ook terug te vinden in de Comfort Touch app, alleen dan in een nieuw, sneller en stabieler jasje. Daarnaast heeft de Comfort Touch app een nieuwe manier om het weekprogramma in te stellen.